search

LIFESTYLE

Τομ Χανκς: Ήταν στη λίστα των στόχων του εισβολέα στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι

Ο άνδρας που εισέβαλε στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι και επιτέθηκε στον σύζυγό της, Πολ, σχεδίαζε να βάλει στο στόχαστρο μεταξύ άλλων και τον Τομ Χανκς, κατέθεσε αστυνομικός.

Τομ Χανκς: Ήταν στη λίστα των στόχων του εισβολέα

Ο άνδρας που εισέβαλε στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι και επιτέθηκε στον σύζυγό της, Πολ, σχεδίαζε να βάλει στο στόχαστρο μεταξύ άλλων και τον Τομ Χανκς, κατέθεσε αστυνομικός.

Ο Ντέιβιντ ΝτεΠαπέ, ο οποίος χτύπησε με σφυρί και τραυμάτισε τον Πολ Πελόζι όταν εισέβαλε στο σπίτι, είπε σε αστυνομικούς πως η λίστα των στόχων του- πέρα από τον Τομ Χανκς- περιελάμβανε ακόμη τον γιο του Αμερικανού προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν και τον κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, Γκάβιν Νιούσομ.

«Υπάρχει κακό στην Ουάσινγκτον. Αυτό που έκαναν πήγε πολύ πέρα από την καμπάνια. Ξεκινά από την Χίλαρι (Κλίντον)», κατέθεσε η αστυνομικός Κάρλα Χάρλεϊ, ότι της είπε ο κατηγορούμενος, μετά την επίθεση.

«Ειλικρινά, κάθε ημέρα λένε ψέματα. Πάνε από το ένα έγκλημα στο άλλο», της είπε ακόμη. Ο ΝτεΠαπέ υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών ότι σχεδίαζε να απαγάγει τον Χάντερ Μπάιντεν, για να συζητήσει μαζί του για «όλη τη διαφθορά» που υπάρχει στην Ουάσινγκτον.

Ο ΝτεΠαπέ μπήκε στο σπίτι της Πελόζι στα τέλη Οκτωβρίου και επιτέθηκε στον σύζυγό της με σφυρί. Έψαχνε την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. «Πού είναι η Νάνσι;», φώναζε στον Πολ Πελόζι, μόλις τον ξύπνησε. Μετά την επίθεση, ο 82χρονος υποβλήθηκε σε επεμβάσεις εξαιτίας του κατάγματος στο κρανίο και των σοβαρών τραυμάτων που είχε υποστεί στα χέρια.

Στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο ο ΝτεΠαπέ είπε ότι βαρέθηκε «το επίπεδο των ψεμάτων» της Ουάσινγκτον και ότι πήγε εκεί για να «κάνω μια μικρή συζήτηση με την σύζυγο του Πελόζι», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Τώρα, είναι αντιμέτωπος με πλειάδα κατηγοριών, μεταξύ άλλων για επίθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα απαγωγής.

Διαβάστε ακόμη: