Ο Τζεφ Μπέζος πρόσφερε στον Τομ Χανκς μια θέση στο διαστημικό σκάφος Blue Origin για μια βόλτα στο διάστημα, αλλά όχι χωρίς κόστος…

Ο διάσημος ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live! επιβεβαίωσε πως ο ιδρυτής της Amazon του έκανε πρόταση να ταξιδέψει μαζί τους, πρόταση ωστόσο που ο Χανκς απέρριψε λόγω του υψηλού κόστους. «Λοιπόν, ναι, (μου πρότεινε) με την προϋπόθεση να πληρώσω. Κόστιζε κάπου 28 εκατομμύρια δολάρια ή κάτι ανάλογο. Και τα πάω καλά, Τζίμι, τα πάω καλά, αλλά δεν πληρώνω 28 εκατομμύρια δολάρια» παραδέχτηκε ο ηθοποιός και έκανε τη δική του πρόταση: «Ξέρεις τι; Μπορούμε να κάνουμε προσωμοίωση της εμπειρίας ενός ταξιδιού στο διάστημα αυτή τη στιγμή» είπε και άρχισε να τρέμει σύγκορμος στην καρέκλα του μιμούμενος τις κινήσεις των διαστημικών ταξιδιωτών.

«Δε χρειάζεται να ξοδέψω 28 εκατομμύρια για να κάνω αυτό» είπε, προκαλώντας το γέλιο του κοινού και του παρουσιαστή.  Ο Χανκς βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τον Τζίμι Κίμελ στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας Finch.