Δεν είναι καθαρά οικονομικού περιεχομένου το σχόλιο που ακολουθεί, αλλά έχει και την χρηματική του διάσταση, ενώ επειδή έχουμε weekend όσο νάναι χωράει και κανένα …σκαμπρόζικο!

Λοιπόν το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ στα κανάλια, ένα ζευγαράκι με ιδιόρρυθμα αλλά χαρακτηριστικά ονοματεπώνυμα που διαφημίζουν τον έρωτά τους, την πιθανή εγκυμοσύνη που όλο δεν έρχεται, το νυφικό, τα ταξίδια του μέλιτος που δεν γίνονται και τέλος πάντως ότι κάνουν συνήθως δύο πολύ-πολύ ερωτευμένα παιδιά.

Μάλιστα οι …λαμπροί τους αρραβώνες επισκιάστηκαν από τα δραματικά γεγονότα της Ουκρανίας, τόσο που κυκλοφορεί ως ανέκδοτο πως μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα, θα …ξανα-αρραβωνιστούν!

Αυτός, κρατάει σφιχτά το χεράκι της καλής του (λίγο πιο σφιχτά και θα πάει για κάταγμα καρπού και μετακαρπίου η κοπέλα) και φλυαρεί αδιάκοπα δίκην γαλιάντρας, ενώ αυτή, περιορίζεται σε μονίμως αποτυπωμένο χαμόγελο στα χείλη της χωρίς να προλαβαίνει να αρθρώσει κουβέντα.

Η συνεχής και καθημερινή παρουσία τους στα κανάλια δεν γίνεται βέβαια με το …αζημίωτο για ένα μικρό αλλά καλά οργανωμένο συστηματάκι.

Πληρώνονται μεροκάματα άμα τη εμφανίσει, αν δεν το έχετε υποψιαστεί.

Θα μου πείτε, πού είναι το περίεργο ή η είδηση.

Τα … μεροκάματα είναι γνωστά τοις πάσιν.

Μμμμμ, η είδηση είναι πως τα μεροκάματα τα πληρώνει ένας στενός (μα πολύ στενός, πιο στενός πεθαίνεις!) φίλος του φλυαρούντος γαμπρού!

Καταλαβαίνετε έτσι;.

Μάλιστα ο …πληρώνων δεν είναι και στην πρώτη νεότητα αλλά διαθέτει πορτοφόλι λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης στη μαρτυρική Μεγαλόνησο.

Το μέλλον; Διαγράφεται …μαύρο και διόλου …ιλαρό!