Το υψηλότερο και το ακριβότερο ρετιρέ στην πόλη της Βαρκελώνης “φιλοξενεί” το έργο Mandarin Oriental Residences. Η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων το αποκαλεί Grand Penthouse και έχει πλήρη «θέα 360 μοιρών στην πόλη και τη Μεσόγειο», δήλωσε ο broker, Pau Johé Tort, της KKH Property Investors στο Mansion Global. «Το Grand Penthouse δεν είναι μόνο το πιο ακριβό στην πόλη της Βαρκελώνης, αλλά σπάει ακόμη ένα ρεκόρ αφού είναι και το υψηλότερο».

Σημειώνεται ότι πριν από αυτό, τα υψηλότερα ρετιρέ στην πόλη βρίσκονταν στον έβδομο όροφο. Ο κ. Tort περιέγραψε την τοποθεσία των κατοικιών στη Passeig de Gràcia 111 ως την «καλύτερη δυνατή της Βαρκελώνης». Σχεδιασμένο από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Carlos Ferrater, με εσωτερικούς χώρους από τη Muza Lab που εδρεύει στο Λονδίνο, το κτήριο 20 ορόφων προσφέρει 30 διαμερίσματα και 4 ρετιρέ (οροφοδιαμερίσματα).

Το ρετιρέ, το οποίο διαθέτει μια ευέλικτη κάτοψη αφού μπορεί να διαμορφωθεί με έως και τέσσερα υπνοδωμάτια, είναι το μόνο διαμέρισμα που προσφέρεται ως “λευκός καμβάς” για τους ιδιοκτήτες του σημείωσε ο μεσίτης της KKH Property Investors. Οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, πέτρινα δάπεδα Travertino Bianco, πόρτες από ξύλο καρυδιάς, δύο ξεχωριστές σκάλες για πρόσβαση στα επάνω δωμάτια, παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και βεράντα με θέα… θάλασσα.

Διαβάστε ακόμη: