Για τα όσα συνέβησαν στο Ντουμπάϊ με τον γνωστό ετερόκλητο συρφετό των μαϊντανών της κοσμικής Αθήνας γράφτηκαν πολλά! Εκείνο που δεν γράφτηκε ακόμη και απορώ πως δεν έλαβε διαστάσεις από διεθνή σκανδαλοθηρικά μέσα είναι το επεισόδιο μεταξύ του σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο και Έλληνα αντζέντη- καλλιτεχνικού ιμπρεσσάριου Χάρη Σιανίδη, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια συνοδεύεται στις εξόδους του πάντα από αξιόλογα μοντέλα, όπως για παράδειγμα η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Επί του προκειμένου τώρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε να γιορτάσει την αλλαγή του χρόνου στο Ντουμπάϊ και επέλεξε για την διασκέδαση του το Νάμμος, το οποίο είναι εκ των κορυφαίων, αν όχι το κορυφαίο στο είδος του στο Εμιράτο!

Ο διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, πράγματι απολάμβανε το εξαιρετικό φαγητό του Νάμμος μαζί με την οικογένεια του, όταν ο Έλληνας ιμπρεσσάριος που διασκέδαζε μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την παρέα του, μοντέλες, τραγουδίστριες, ηθοποιούς, κορίτσια της διπλανής πόρτας, αποφάσισε να πάει να τον τραβήξει βίντεο με το κινητό του!
Με αναμμένο το φακό μες το σκοτάδι, να «σημαδεύει» το πρόσωπο του Ρονάλντο και την κάμερα ανοιχτή για να φτιάξει στόρι στο Ινσταγκραμ, ο Σιανίδης πλησίασε πολύ κοντά τον ποδοσφαιριστή και του έβαλε το κινητό στην κυριολεξία μέσα στα μούτρα!

Τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκνευρισμένος σηκώθηκε και του έδωσε ένα χαστούκι με αποτέλεσμα να του φύγει του Σιανίδη το κινητό από το χέρι και να πέσει κάτω. Αμέσως παρενέβησαν η ασφάλεια του μαγαζιού και προσωπικά ο Ζαννής Φραντζέσκος, ο εμπνευστής και δημιουργός του Νάμμος σε όλο τον κόσμο και ουσιαστικά πρεσβευτής της γαστρονομικής πλευράς της χώρας μας στα Εμιράτα, στην Κουρσεβέλ, στο Μονακό και παρολίγον στο Μανχάτταν! Η ασφάλεια του Ζαννή πέταξε αμέσως τον Σιανίδη έξω από το μαγαζί και φυσικά έδωσε εξηγήσεις στον Κριστιάνο ο οποίος μαλάκωσε λόγω της ημέρας κσι δέχτηκε να ξαναμπεί ο Σιανίδης στο μαγαζί!

Έτσι η βραδιά διασώθηκε, παρά το χαστούκι για τον Έλληνα ιμπρεσσάριο, που συνέχισε την διασκέδαση του μέχρι πρωίας ακούγοντας Κατερίνα Λιόλιου!