Αφού πρώτα οι συστημικές τράπεζες του «καθαρίσανε» σκανδαλωδώς τα δάνεια, (την ώρα που κυνηγάνε τον κάθε φουκαρά Έλληνα πολίτη για να του βγάλουνε στο σφυρί το σπίτι) με haircut πρωτοφανές και προκλητικό, τώρα ήρθε η σειρά των ασφαλιστικών εισφορών, κοινώς των χρεών στον ΕΦΚΑ, ύψους 40 εκατ. ευρώ, που του τα σβήσανε μονοκονδυλιά, μαύρη νύχτα, με τροπολογία εν κρυπτώ!!!

Βλέπετε ο Κωστής Πηλαδάκης, περί ου ο λόγος, διατηρεί προφανώς το ταλέντο – χάρισμα που διαχρονικά του άνοιξε το δρόμο να κλείνει συμφωνίες!

Και να απολαμβάνει προνόμια και επιχειρηματικές επιτυχίες!

Από το βίντεο κλαμπ στη Φιλοθέη μέχρι τη Σόφη την Δελούδη και από τον Μπράνσον με τα γαιδουράκια στην Ύδρα, μέχρι τον συγχωρεμένο τον Ανδρέα τον Βγενόπουλο και στις μέρες μας τον Γιάννη Παπαλέκα και τον Κωστή τον Χατζηδάκη!

Επί του προκειμένου τώρα, ο ευαίσθητος Κωστής, ο Χατζηδάκης εννοώ, πήρε το μολύβι και τράβηξε μια γραμμή διαγράφοντας τα χρέη των φαλιριμένων καζίνο του Πηλαδάκη προκειμένου να μπει από πίσω ο βασιλιάς των ακινήτων της Ρουμανίας, της Μυκόνου και εσχάτως της Κύπρου (μέσα από νταραβέρια με την Prodea) Παπαλέκας, που προσφάτως (την ώρα που καιγόταν όλη η Ελλάδα) απολάμβανε με την παρέα του τα πέλαγα με υπερπολυτελές σκάφος 75 μέτρων!