Tι κοινό έχουν ένας ιδιοκτήτης σφαγείου, μια συνιδιοκτήτρια ορυχείου στην Γκάνα, η personal assistant του προηγούμενου προέδρου, ένας προϊστάμενος λογιστηρίου και ένας που βοήθησε σε αύξηση κεφαλαίου 10 δισ. δρχ.;

Πρόκειται για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ιστορικής Προοδευτικής (όχι της ομάδας), αλλά της εισηγμένης η οποία φαίνεται ότι βαδίζει ολοταχώς προς νέες… δόξες.

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Κ. Κούτλα, το νέο διοικητικό συμβούλιο της Προοδευτικής απαρτίζεται από τον κ. Γ. Κοντολάτη, πρώην προϊστάμενο λογιστηρίου της εταιρείας 2002-2020.

Σήμερα, είναι υποψήφιος πρόεδρος σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Ο ιδιοκτήτης σφαγείου (πρώην Δημοτικό σφαγείο Λαμίας) κ. Α. Τσαδήμας είναι υποψήφιος αντιπρόεδρος.

Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος είναι η κ. Maureen Raymond η οποία, σύμφωνα με το βιογραφικό της, από το 2010 έως σήμερα είναι συνιδιοκτήτρια του ορυχείου στην Γκάνα Zaν4 Ιnternational Development.

Υποψήφιο εκτελεστικό μέλος είναι η κ. Ειρήνη Ταξάκη, personal assistant του προέδρου και διευθύντοντος Συμβούλου της Προοδευτικής από το 2015.

Και το καρέ συμπληρώνεται από τον κ. Α. Γεωργωλόπουλο, ο οποίος είχε διατελέσει από το 1984 υπάλληλος της εταιρείας.

Βρέθηκε στο τμήμα μετόχων βοήθησε στην ιστορική αύξηση των 10 δισ. δραχμών και μέχρι το 2010 ήταν προϊστάμενος του τμήματος μετόχων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το 2010 είχε εκδιωχθεί κακήν κακώς από τον αποθανόντα πρόεδρο.

Τι λέτε, όμως, να σχεδιάζουν για τις κατασκευές ένας ιδιοκτήτης σφαγείου, μια συνιδιοκτήτρια ορυχείου, η παλαιά γραμματέας και ένας παλιός του τμήματος μετόχων;

Την αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή;

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει ένα ταμείο στην εταιρεία, κάποιες οφειλές στην Ρουμανία κ.λ.π.

To περίεργο της υπόθεσης στην Προοδευτική ήταν ότι στο σπίτι του προηγούμενου προέδρου έγινε διάρρηξη και εκλάπησαν έγγραφα.