Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μας έδειξε ακόμα ένα μοναδικό ρολόι από την πολύτιμη συλλογή του: ένα Jacob & Co. Brilliant Flying Tourbillon αξίας 700.000 δολαρίων.

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε το πολυτελές ρολόι σε ένα story στο Instagram του τη Δευτέρα, την ώρα που απολάμβανε τον πρωινό του καφέ. Το Brilliant Flying Tourbillon διαθέτει αντιανακλαστικό κρύσταλλο από ζαφείρι στο μπροστινό και το πίσω μέρος, καντράν καλυμμένο με πολύτιμους baguette-cut λίθους και μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Είναι το πιο πρόσφατο ρολόι Jacob & Co. που επιδεικνύει ο άσος του ποδοσφαίρου, ο οποίος διαθέτει μία σειρά από φανταχτερά ρολόγια του οίκου, όπως το “Heart Of CR7 Baguette” που φορούσε στα εγκαίνια του καταστήματος της μάρκας στο Ριάντ -ένα από τα τέσσερα ρολόγια που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον Ρονάλντο πριν από λίγο καιρό.

Στην κατοχή του υπάρχει ακόμα ένα Caviar Flying Tourbillon “Tsavorites”, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν και πήρε το όνομά του από τους πράσινους πολύτιμους λίθους που καλύπτουν σχεδόν όλες τις επιφάνειές του. Η εντυπωσιακή απόχρωση αυτού του ρολογιού επιλέχθηκε ως ωδή στη Σαουδική Αραβία, τη χώρα στην οποία μετακόμισε ο Ρονάλντο μετά την υπογραφή του με την ποδοσφαιρική ομάδα Al Nassr.