Η Νατάλια Μπράιαντ, η μεγαλύτερη κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, άρχισε να εργάζεται για τη Μπιγιονσέ, καθώς θα συνοδεύσει τη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια στην παγκόσμια περιοδεία της, με όνομα «Renaissance World Tour».

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης, η Νατάλια Μπράιαντ, η οποία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, κάνει πρακτική άσκηση στην «Parkwood Entertainment». Η «Parkwood» είναι η δισκογραφική εταιρεία και εταιρεία διαχείρισης που ίδρυσε η Μπιγιονσέ, το 2010.

Παρόλα αυτά, δεν είναι η πρώτη φορά που η σούπερ-σταρ και η κόρη του διάσημου μπασκετμπολίστα συνεργάζονται, καθώς συμμετείχε σε βίντεο της καμπάνιας της σειράς αθλητικών ενδυμάτων «Ivy Park», της Μπιγιονσέ, τον Νοέμβριο του 2021.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συμμετέχω στη νέα καμπάνια του “Ivy Park”!!!! Σε αγαπώ τόσο πολύ θεία BB!!!!», είχε αναφέρει τότε η Μπράιαντ.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδοποιός γενικά αγαπάει να προσλαμβάνει ανθρώπους του κύκλου της. Η μητέρα της, Τίνα Νόουλς, είναι επικεφαλής του σχεδιασμού των κοστουμιών και ο θείος της είναι ο VIP manager της παγκόσμιας περιοδείας της.

Αν και για ορισμένους χρήστες των social media, η νέα δουλειά της Μπράιαντ είναι ένα ακόμη σημάδι νεποτισμού στη βιομηχανία, άλλοι δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν τη νεαρή φοιτήτρια.

Το «Renaissance World Tour» είναι η ένατη συναυλιακή περιοδεία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας. Ανακοινώθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2023, για την υποστήριξη του έβδομου στούντιο άλμπουμ της με τίτλο «Renaissance». Ο κύκλος των συναυλιών ξεκίνησε στις 10 Μαΐου 2023 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και θα διαρκέσει έως και τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα