Στην παρέα του «The 2Night Show», βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/5) ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο ταλαντούχος και εντυπωσιακός τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στη μουσική, τις συνεργασίες, τη νέα του «αγάπη» για το ραδιόφωνο και περιέγραψε τις αλλαγές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Επίσης, αποκάλυψε ποια συμβουλή τού έδωσε πρόσφατα ο Ηλίας Ψινάκης και ποια είναι η σχέση του με τον Σάκη Ρουβά ενώ απάντησε και στην ερώτηση γιατί αποκλείει το ενδεχόμενο να τον δούμε στη Eurovision.

Κώστας Μαρτάκης: Η αποκάλυψη που έκανε για τον Σάκη Ρουβά

«Ξεκίνησα με τον Σταμάτη Γονίδη και την Δέσποινα Βανδή στην Θεσσαλονίκη στο Μπουμ. Μετά με Βανδή και Μαζωνάκη, με την Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννη Πλούταρχο, Νίκο Κουρκούλη. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δουλέψει με τον Σάκη Ρουβά. Τώρα που το σκέφτομαι. Στο ξεκίνημα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Έχω τραγουδήσει και με την Άννα Βίσση, αλλά όχι σεζόν σε μαγαζί. Με τον Αντώνη Ρέμο έχουμε κάνει συναυλίες στην Αυστραλία. Με τον Παντελή Παντελίδη, την Πάολα και με την Έλενα Παπαρίζου. Έχω δουλέψει σχεδόν με όλους» ανέφερε ο Κώστας Μαρτάκης για τις συνεργασίες του.

«Δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε με τον Σάκη Ρουβά. Έχουμε γνωριστεί κι είμαστε μια χαρά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Αυτό γινόταν στην αρχή λόγω της σύνδεσης με τον Ηλία Ψινάκη. Πρόσφατα είχα πάει και στο μαγαζί και χαιρετηθήκαμε. Έχουμε ωραία σχέση. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κώστας Μαρτάκης.

Κώστας Μαρτάκης: Η συμβουλή που του έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης

Ο Κώστας Μαρτάκης αναφέρθηκε, επίσης, στην ενασχόλησή του με το ραδιόφωνο αλλά και τη ζωή του.

«Η απαγόρευση ενός τραγουδιστή για τη φωνή του είναι να μη μιλάει και να μη γελάει πολύ αλλά εγώ τα κάνω και τα δύο στο ραδιόφωνο για τέσσερις ώρες.

Ο Ηλίας Ψινάκης μου έχει πει ότι έχω κάνει πολλά πράγματα στο παρελθόν. Και ο κόσμος αν δεν τα υπενθυμίζεις, τα ξεχνάει. Αλλά και εγώ δεν μπορώ να βγαίνω να λέω τι έχω κάνει.

Όλα τα χρόνια ζούσα στα νότια γιατί ήθελα να βλέπω τη θάλασσα λόγω του πατέρα μου που είναι καπετάνιος. Αλλά νιώθω ότι “γειώνομαι” με τα βουνά και για αυτό πήγα να μείνω στο Διόνυσο.

Ήταν μια απόφαση που την πήρα μόλις ξεκίνησε ο κορωνοϊός και πέρασα την κλεισούρα στο καινούργιο σπίτι. Άλλαξα μέχρι και την είσοδο!

Πιάνουν πολύ τα χέρια μου, κάνω όλες τις δουλειές μόνος μου. Τελευταία φορά έξυσα την τραπεζαρία και πέρασα λούστρο για να είναι φρέσκιες για το καλοκαίρι».

Διαβάστε ακόμη: