Μια σπάνια εμφάνιση με την δίδυμη αδερφή της Πατρίσια έκανε η Ζιζέλ σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και η αλήθεια είναι πως δεν μοιάζουν σχεδόν καθόλου.

Οι δύο γυναίκες ήταν όλο χαμόγελα καθώς πόζαραν αγκαλιασμένες στο κόκκινο χαλί του βράδυ του Σαββάτου στο Luz Alliance Gala για την ενίσχυση του Ιδρύματος της Βραζιλίας.

Για την ξεχωριστή αυτή έξοδο, η Ζιζέλ φόρεσε ένα απλό λευκό φόρεμα με έναν ώμο, το οποίο συνδύασε με πράσινες γόβες, ενώ η δίδυμη αδερφή της επέλεξε ένα φλοράλ φόρεμα.

Οι Ζιζέλ μιλά για τις 5 αδερφές της

Μιλώντας στο περιοδικό People για την εκδήλωση, η Ζιζέλ είπε: «Αυτό ήταν το πρώτο μου γκαλά και δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς την αδερφή μου Πάτι. Είμαστε πολύ δεμένες, όπως ξέρετε, είμαστε δίδυμες». Συνέχισε εκθειάζοντας την αδερφή της, λέγοντας ότι οι δυο τους καλύπτουν η μία την άλλη, πριν προσθέσει: «Εμπιστευόμαστε η μία την άλλη και θέλουμε πάντα το καλύτερο η μία για την άλλη και αυτό είναι ανεκτίμητο».

Παράλληλα, χαρακτήρισε τις υπόλοιπες αδερφές της ως τις «καλύτερες φίλες της, ακόμα και αν μερικές φορές διαφωνούμε» και πρόσθεσε: «Η οικογένεια είναι αυτό που μας δίνει τα θεμέλιά μας, είναι οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί μας και μας βοηθούν να γίνουμε αυτό που είμαστε».

Εκτός από την Πατρίσια, η οποία εργάζεται ως business manager της Ζιζέλ στη Βραζιλία, ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret έχει άλλες 4 αδερφές: την 48χρονη Ρακέλ, την 46χρονη Γκρατσιέλα, την 40χρονη Γκαμπριέλα και την 34χρονη Ραφαέλα.

«Κάθε φορά που μπορούμε να περνάμε χρόνο με την οικογένεια είναι απλά υπέροχο, ειδικά το να βλέπουμε αυτό τον όμορφο δεσμό που έχουν τα παιδιά με τα ξαδέρφια τους καθώς μεγαλώνουν, είναι κάτι ανεκτίμητο» εξήγησε επίσης η Ζιζέλ.

Διαβάστε περισσότερα