Η Renault βάπτισε το νέο της SUV και μας αποκάλυψε το όνομά του, το οποίο είναι Austral. Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία το συγκεκριμένο όνομα προέρχεται από τη λατινική λέξη «australis» και σημαίνει νότια ακτή.

Έτσι το άκουσμα του φέρνει στο νου τη ζωντάνια και τη ζέστη του νότου, την ήρεμη απόλαυση της φύσης, καθώς και τους ανοιχτούς χώρους, δημιουργώντας απεριόριστες ευκαιρίες. Επίσης ταιριάζει με τη στρατηγική και την ταυτότητα της Renault, η οποία επιδιώκει να διατηρήσει την εικόνα μιας σύγχρονης μάρκας που εκπέμπει ζεστασιά, νοιάζεται για τους ανθρώπους και δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες τους.

Ένα διεθνές όνομα είναι μια τέλεια επιλογή για ένα όχημα που θα πωλείται σε όλη την Ευρώπη και μακρύτερα. Το όνομα ηχεί όμορφα σε πολλές ευρωπαϊκές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, των ισπανικών, των ιταλικών, αλλά και των γαλλικών, καθώς η Renault θέλει να τιμά πάντα την καταγωγή της. Παράλληλα, ένα εύηχο όνομα, εύκολο στην προφορά και με διεθνή απήχηση, ταιριάζει απόλυτα σε ένα όχημα που θα πωλείται σε όλη την Ευρώπη αλλά και πιο μακριά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο Austral θα λανσαριστεί στη Γηραιά Ήπειρο την ερχόμενη άνοιξη, ενώ θα χριστεί διάδοχος του Kadjar. Το επερχόμενο Austral θα έχει μήκος 4,51 μ., ενώ στην καμπίνα του θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι πέντε επιβάτες.