Η πόλη έχει άλλη ομορφιά όταν δύσει ο ήλιος και ανάψουν τα φώτα της, ενώ μόνο τις νυχτερινές ώρες μπορεί να συναντήσεις συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

Όπως για παράδειγμα το νέο Renault Twingo Urban Night, το οποίο, όπως είναι ξεκάθαρο και από την ονομασία του, προτιμάει να απλώνεται από πάνω του ο σκοτεινός και όχι ο γαλανός ουρανός.

Η νέα συλλεκτική έκδοση του Twingo δεν προσφέρεται μόνο σε μαύρη απόχρωση, καθώς στην παλέτα για το αμάξωμά του υπάρχουν επίσης δύο λευκές και μία γκρι. Είναι αρκετά δύσκολο να μην αντιληφθείς ότι μπροστά σου έχεις τη νέα έκδοση, καθώς αυτοκόλλητα με την ονομασία Urban Night έχουν τοποθετηθεί στην πίσω κολόνα, στην πίσω πόρτα, στην οροφή και στα καλύμματα των εμπρός καθρεπτών. Τα εν λόγω αυτοκόλλητα μπορεί να έχουν κανονική ή σκούρα όψη.

Σημειώστε ακόμα ότι το μικρό γαλλικό μοντέλο στη νέα έκδοση Urban Night πατάει σε μαύρες γυαλιστερές ζάντες 16 ιντσών. Περνάμε τώρα στο εσωτερικό, όπου συναντάμε το λογότυπο Urban Night στα μαρσπιέ των θυρών, στο ταμπλό και στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων.

Στον εξοπλισμό του Twingo Urban Night περιλαμβάνεται επαγωγική φόρτιση για smartphone, κάμερα οπισθοπορείας με αισθητήρες υπερήχων και σύστημα πλοήγησης με συνδεδεμένες υπηρεσίες.

Στην αγορά της Γαλλίας διατίθεται ήδη η νέα έκδοση για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Twingo (από 26.650 ευρώ), αλλά και για τα μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσης (από 17.300 ευρώ).