Στην Κίνα, στο δεύτερο ψηλότερο κτήριο του κόσμου, ένα νέο ξενοδοχείο μοιάζει σα να «σκίζει» στα δύο τα σύννεφα.

Το J Hotel, το οποίο άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στη Σαγκάη βρίσκεται στους τελευταίους ορόφους του θεόρατου Shangai Τοwer, ενός κτηρίου ύψους 632 μέτρων, το οποίο δίνει, κυριολεκτικά, την αίσθηση ότι τρυπάει με την κορυφή του την άκρη του ουρανού.

Το ξενοδοχείο, που έκανε εγκαίνια στις 19 του περασμένου Ιούνη, θεωρείται αυτή τη στιγμή το ψηλότερο τουριστικό κατάλυμα σε ολόκληρο τον πλανήτη και αποτελείται από 165 δωμάτια, εκ των οποίων τα 34 είναι υπερπολυτελείς σουίτες, με συγκλονιστική θέα στην πολύβουη Σαγκάη. Ανάμεσα στις υπερσύγχρονες παροχές του J Hotel συγκαταλέγεται μπάτλερ στην υπηρεσία των πελατών 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, εσωτερική πισίνα, πολυτελή καλλυντικά από τους οίκους Hermes και Diptyque, τεράστιες, εντυπωσιακές μπανιέρες, σπα το οποίο ειδικεύεται στις θεραπείες Reiki, καθώς και πλήρες κινέζικο σερβίτσιο τσαγιού σε κάθε δωμάτιο.

4 διαφορετικά είδη σουίτας

Στο ξενοδοχείο οι πιο απαιτητικοί επισκέπτες θα βρουν 4 διαφορετικά είδη σουίτας με την πιο ακριβή και εντυπωσιακή να φέρει το όνομα Shangai Suite. To τεράστιο δωμάτιο έκτασης 380 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει σαλόνι, ιδιωτική κουζίνα, αίθουσα για μασάζ και μεσοθεραπεία όπως επίσης και μεγάλο μπουντουάρ. Η τιμή δεν είναι γνωστή και το ξενοδοχείο ζητά από τους υποψήφιους ενοίκους να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση για την κράτηση, αφού ο συγκεκριμένος τύπος δωματίου είναι διαθέσιμος μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Όσο για το πιο οικονομικό δωμάτιο στο J Hotel αυτό κοστίζει περίπου 550 δολάρια τη βραδιά, ενώ διαθέσιμη είναι και ένας ακόμα απίθανος τύπος σουίτας, η J Suite, η οποία κοστίζει περίπου 10.500 δολάρια για μία νύχτα. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου εξηγούν ότι μπορεί να διαφέρει από την πριγκιπική Shnagai Suite, ωστόσο, υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα εξίσου πολυτελές και μοναδικό δωμάτιο.

Στο πανύψηλο ξενοδοχείο που διαπερνά τα σύννεφα στον ουρανό της Σαγκάη υπάρχουν ακόμα 7 διαφορετικά μέρη για φαγητό, ποτό ή καφέ. Ανάμεσα σε αυτά και το σούπερ μοντέρνο εστιατόριο Heavenly Jin, διακοσμημένο με υπέροχα, βελούδινα έπιπλα, καθηλωτικούς πολυελαίους και εντυπωσιακά μωσαϊκά στους τοίχους. Χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο απίθανα μέρη όπου μπορείτε να δοκιμάσετε αυθεντική καντονέζικη κουζίνα σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Heavenly Jin βρίσκεται στην κορυφή του Shangai Tower, στον 120ο όροφο, προσφέροντας ανεπανάληπτη θέα στην πόλη.