Η Ατζελίνα Τζολί είναι η πρώτη ambassador του Tom Ford και η αποκάλυψη έγινε την Παρασκευή, στο επίσημο προφίλ του «Tom Ford Beauty» στο Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός θα είναι η ambassador για το νέο κραγιόν του Tom Ford και η συνεργασία αυτή αποτελεί έκπληξη, καθώς η Ατζελίνα Τζολί τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά επιλεκτική στις συνεργασίες της. Πλέον κορυφαία brand προσλαμβάνουν διασημότητες για να προωθήσουν τις καμπάνιες τους, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν κόσμο και όπως όλα δείχνουν, πετυχαίνει.

Από τη Σαρλίζ Θερόν ως πρόσωπο του J’Adore του Dior που πρόσφατα αντικαταστάθηκε από τη Ριάνα, μέχρι τη Μπέλα Χαντίντ για τη Charlotte Tilbury, τα δημοφιλή brand έχουν καταφέρει να ενισχύσουν τη φήμη αλλά και τις πωλήσεις τους. Η Tom Ford Beauty τα είχε καταφέρει αρκετά καλά ως τώρα χωρίς ένα τέτοιο πρόσωπο, μέχρι που παρουσίασε την πρώτη ambassador της, την Ατζελίνα Τζολί.

Η Ατζελίνα Τζολί θα είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας για το Runway Lip Colour, μια νέα συλλογή από πολυτελή κραγιόν, την οποία ο Tom Ford θα παρουσιάσει επίσημα στις 3 Σεπτεμβρίου. Στην εντυπωσιακή φωτογραφία που αναρτήθηκε στο προφίλ του «Tom Ford Beauty» για την καμπάνια, απαθανατίζεται η Ατζελίνα Τζολί να φορά την απόχρωση 16 Scarlet Rouge του brand, μια τολμηρή επιλογή που παρουσιάζει τη δύναμη των κόκκινων χειλιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

«Πάντα εμβληματική. Σας παρουσιάζουμε την Ατζελίνα Τζολί για το νέο TOM FORD Runway Lip Color σε μια καμπάνια που φέρνει κοντά δύο είδωλα. Η Τζολί, μια έμπειρη πρωτοπόρος, οδηγεί την προσωπική της αφήγηση με δύναμη, αυτοπεποίθηση και μια αδιάλλακτη δέσμευση για αυτοέκφραση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Διαβάστε ακόμη: