Ένα θλιβερό τσατσόνι της Εθνικής, της πάλαι ποτέ μεγάλης κρατικής τράπεζας, από τους δεκάδες στα γνωστά payroll που τρώνε επί χρόνια με δέκα μασέλες, θέλησε ξαφνικά να παραστήσει το άτυπο «γραφείο τύπου» και να «απαντήσει» (λόγω ζήλειας και φθόνου για την δημοσιογραφική ένδοια του) στο ρεπορτάζ του Radar σύμφωνα με το οποίο ο Αλ. Πατέλης, οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού εκτιμά εδώ και καιρό ότι η τράπεζα θα μπορούσε να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου και η διοίκηση της Εθνικής δεν συμφωνεί!

Ξαφνικά το τσατσόνι της Εθνικής, ο λεγόμενος και «Μπουρδουμπούρδου» (το γιατί τον λένε έτσι θα σας αποκαλύψω άλλη φορά, όταν προκληθώ ξανά), ένας διαχρονικός αρχιγλείφταρος των τραπεζιτών, παριστάνει ότι δήθεν μίλησε με το …Μαξίμου, το οποίο «διαψεύδει» το ρεπορτάζ!!!

Βεβαίως αντιλαμβάνεστε ότι κανένα Μαξίμου δεν μιλάει με τον «Μπουρδουμπούρδου»!

Μιλάνε βεβαίως μαζί του από την Εθνική, που τον χρηματοδοτούν μέσω μεγάλων διαφημιστικών πακέτων, που δεν τους άρεσε καθόλου η αποκάλυψη του Radar και γι αυτό άλλωστε λυσσάξαν όλη τη μέρα να «κατεβάσουμε» πιο χαμηλά στη θεματογραφία το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Και ο σφουγγοκολάριος του Διαδικτύου, που στην ουσία τον έχουν υπάλληλο, θέλησε να τους πουλήσει εκδούλευση!

Οι μεγάλοι παίκτες για την απόκτηση του Frontier

Τα αδικαιολόγητα εμβάσματα από τον οικονομικό παράγοντα! Εστάλη η υπόθεση εκεί που έπρεπε;

Επί τη ευκαιρία ρωτάμε ευθέως την Εθνική τράπεζα και την διοίκηση της:

  • Έχουν υπάρξει κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα εμβάσματα πολύ υψηλών ποσών από οικονομικό παράγοντα προς στενό φιλικό του πρόσωπο;
  • Εχει κληθεί ο οικονομικός παράγοντας να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων;
  • Πήγε ο οικονομικός παράγοντας στην Εθνική τράπεζα να δικαιολογήσει τις υψηλές συναλλαγές του;
  • Και εντέλει, εάν δεν πήγε ο οικονομικός παράγοντας, εάν σνόμπαρε και αγνόησε επιδεικτικά την διοίκηση της τράπεζα, τότε τι έγινε;
  • Υπήρξαν οι αρμόδιες κατά το νόμο ενέργειες; Ναι ή όχι;
  • Ποιος είναι; Θα μας απαντήσετε κύριοι της Εθνικής;