Επειδή διάβασα για το περίφημο πάρτι της «εργολαβάρας» των ΑΠΕ και της Ενέργειας γενικότερα στον Άγιο Κωνσταντίνο της Φθιώτιδας, αμέσως μετά την Αρκίτσα και τις Λιβανάτες, πρέπει να σας πω ότι οι …Μπακοκαυνάκηδες δεν παρέστησαν!

Ο περί ου ο λόγος ονομάζεται Σάκης Κατσέλης! Πρώην δάσκαλος που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα Αιολικά και βρήκε σημείο επαφής με τον Ελλάκτωρα (λόγω ειδικών σχέσεων με Δήμους και Περιφέρειες από όπου εξασφάλιζε άδειες για ενεργειακά πάρκα) επί της προηγούμενης διοίκησης του, όπου μεγαλούργησε!

Όμως ο Σάκης Νο2 που ανακάλυψε τον Σάκη Νο1 (Καλλιτσάντση) στην Μεταμόρφωση και στη συνέχεια διέπρεψαν, απέκτησε τεράστια φήμη στην Αθήνα της νύχτας, λόγω των ειδικών σχέσεων με τον Αντώνη Ρέμο, τον οποίο «έλουζε» στην κυριολεξία με λουλούδια όταν κατέβαινε σε εβδομαδιαία βάση από το χωριό στην Πρωτεύουσα!

Ο ενεργειακός παίκτης Σάκης Νο2, ο Κατσέλης δηλαδή, έγινε ο καλύτερος πελάτης του Παπαθεοχάρη στο «Αθηνών Αρένα» στην οδό Πειραιώς, το οποίο αποτέλεσε και την αφορμή για να συνεταιριστούν σε business της Ενέργειας, ο πρώην δάσκαλος και νυν «λουλουδοπαίκτης» των μπουζουκιών, πρώτα με τον τροβαδούρο Ρέμο και στη συνέχεια με τον γνωστό για την τραπεζική του αξιοπιστία, επιχειρηματία Πηλαδάκη!

Βεβαίως η συνεργασία Κατσέλη με Ρένο και Πηλαδάκη δεν απέδωσε καρπούς!

Ούτε ενεργειακά πάρκα έγιναν, ούτε άλλες μεγάλες δουλειές!

Οι Μπακοκαυνάκηδες δεν πήγαν! 30-40 άτομα στο μπαλκόνι του Συγκροτήματος, μεταξύ των οποίων Χρ. Σταϊκούρας και Αδ. Γεωργιάδης!

Βεβαίως ο Ρέμος για να τιμήσει τον φίλο, συνέταιρο και …σπόνσορα στα μπουζούκια, λόγω λουλουδοπόλεμου, πήγε στο μπαλκόνι (μεγάλο είναι η αλήθεια) του Αγίου Κωνσταντίνου, δίπλα στα Καμένα Βούρλα και τραγούδησε!

Γιατί μην φανταστείτε ότι μιλάμε για τίποτα βίλες!!!

Ένα μπαλκόνι, σε ένα σπίτι σε Συγκρότημα κατοικιών, πάνω στη θάλασσα φυσικά!

Πάντως στο πάρτι της «εργολαβάρας» από τα «Άγραφα» οι Μπακοκαυμενάκηδες δεν πήγαν. Δεν ξέρω καν αν τον γνωρίζουν!

Του Σάκη είναι κολλητός και κατά συνέπεια, όπως μαθαίνω, έχει νταραβεριστεί (φιλικά εννοώ για να μην παρεξηγηθώ) με όλα τα κολλητάρια του Καλλιτσάντση!

Υπό αυτή την έννοια κατανοώ τους λόγους που και ο Χρ. Σταϊκούρας και ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσαν το «παρών» στο τσιμπούσι της «παιχτάρας» στον Αγ. Κωνσταντίνο!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν… Αλλά να ξέρετε, αυτόν τον Κατσέλη, με όσα έχω ακούσει ήδη, τον πάω!

Οπότε προβλέπω ότι θα αποτελέσει εκ των βασικών πρωταγωνιστών της στήλης…