Η σειρά ντοκιμαντέρ των τεσσάρων επεισοδίων  από την Apple και την SMUGGLER Entertainment, γυρίστηκε στο Παρίσι, το Κατάρ και την Αργεντινή και θα χρονολογήσει την πορεία του Αργεντίνου θρύλου του ποδοσφαίρου μέχρι την πρόσφατη νίκη της ομάδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει τις πιο προσωπικές συνεντεύξεις του Μέσι μέχρι σήμερα, παράλληλα με συζητήσεις με συμπαίκτες, προπονητές, ανταγωνιστές, οπαδούς και δημοσιογράφους που τον χαιρετίζουν ως έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Αρκετές μέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας είπε στους κινηματογραφιστές: “Θα ήταν η απόλυτη εμπειρία να κερδίσω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και να μπορέσω να κλείσω την καριέρα μου με αυτόν τον τρόπο. Το ονειρευόμουν μετά από πολλά χρόνια αγώνα. Έκανα ένα εκατομμύριο εικασίες για το τι θα μπορούσε να συμβεί… τον πρώτο αγώνα, τη φάση των 16, τους προημιτελικούς, τον ημιτελικό και τον τελικό. Θα το ζήσω ως κάτι ξεχωριστό, γιατί είναι το τελευταίο. Το να τελειώσω την τελευταία μου χρονιά κερδίζοντας ένα Παγκόσμιο Κύπελλο θα ήταν το ονειρεμένο τέλος.”