Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να έχει δηλώσει πως δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην υποκριτική αλλά ένα επταψήφιο νούμερο σε μια επιταγή ενδέχεται να της αλλάξει γνώμη.

Τηλεθέαση πάνω από 3 δισ. για το Suits στο Netflix

Τη συζήτηση περί επιστροφής της Μέγκαν στα τηλεοπτικά πλατό, ξεκίνησε το The Mirror που ανέφερε πως αφότου η επιτυχημένη σειρά Suits ολοκληρώθηκε το 2019, γνώρισε μια πρωτοφανή επιστροφή μέσα από το Netflix το περασμένο καλοκαίρι, συγκεντρώνοντας τηλεθέαση άνω των 3 δισεκατομμυρίων.

Το εξωπραγματικό αυτό νούμερο ήταν αρκετό για να ωθήσει αρκετά στελέχη του Netflix να σκεφτούν το ενδεχόμενο μίας ακόμη σεζόν ακόμη και αν χρειαστεί να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη…

Πηγές κοντά στην παραγωγή αναφέρουν στο Closer πως «Το Netflix δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει τη Μέγκαν επταψήφιο νούμερο ανά επεισόδιο αν συμφωνήσει να επιστρέψει. Και η ίδια δεν το αποκλείει αν τα χρήματα είναι τόσο πολλά, αλλά δεν είναι η προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή», τονίζουν δηλώνοντας πως η σκέψη έχει ήδη καρποφορήσει.

«Την σειρά ανακάλυψε ένα εντελώς νέο κοινό μέσα από το Netflix και οι δημιουργοί είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη δουλειά», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Φώτο: Getty Images

Ποτέ μην λες ποτέ, Μέγκαν

Να σημειωθεί πως η Μέγκαν Μαρκλ, πληρωνόταν με 50.000 δολάρια ανά επεισόδιο στο Suits, οπότε η αύξηση μισθού στο 1 εκατ. δολάρια, δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη. Παρόλο που ο χαρακτήρας που υποδυόταν στη σειρά ως Ρέιτσελ Ζέιν, δεν συμμετείχε ως το τέλος της σειράς λόγω της γνωριμίας της με τον πρίγκιπα Χάρι, η ίδια φαίνεται πως δεν έχει εγκαταλείψει εντελώς την ιδέα της υποκριτικής τώρα που μετεγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Καλιφόρνια, όπου και μεγάλωσε.

«Οχι. Τελείωσα με την υποκριτική», είχε πει σε συνέντευξή της στο Variety. «Μάλλον ποτέ μην λες ποτέ, αλλά η πρόθεσή μου είναι να μην το κάνω», είχε προφητικά συμπληρώσει…

Παρά την περιουσία άνω των 60 εκατομμυρίων δολαρίων, η Μέγκαν και ο Χάρι φαίνεται πως αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους με το Spotify. Με τις φήμες ενός επικείμενου διαζυγίου να τους ακολουθούν πιστά, ίσως η Μέγκαν στραφεί ξανά στο Instagram με την ελπίδα να κερδίσει χρήματα μέσω χορηγούμενων αναρτήσεων. Αλλά όλο και περισσότερο ακούγεται, πως το Netflix είναι εκείνο που θα προσφέρει σανίδα σωτηρίας στο διάσημο ζευγάρι φουσκώνοντας-κατά πολύ-τον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Διαβάστε ακόμη: