Το μικρό παλατάκι της Θάτσερ ενοικιάζεται για αστρονομικό ποσό. Το πολυτελές σπίτι της πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας στην Μπελγκράβια, με 6 υπνοδωμάτια, και ισχύ ώστε να αντέξει τις επιπτώσεις από την έκρηξη μίας βόμβας, διατέθηκε προς πώληση πριν πέντε χρόνια για 30 εκατομμύρια λίρες, ωστόσο δεν πουλήθηκε. Στο υπερπολυτελές σπίτι πάντως διαμένουν πλέον ενοικιαστές οι οποίοι καταβάλλουν το ποσό των 779,736 τον χρόνo, σύμφωνα με τη διεθνή πλατφόρμα ενοικίασης ακινήτων Rentberry.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Μάργκαρετ Θάτσερ, υποδέχθηκε σε αυτή την οικία παγκόσμιους ηγέτες, όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ροναλντ Ρήγκαν.

Μάργκαρετ Θάτσερ σπίτι

Η Θάτσερ έζησε στο εξαώροφο αρχοντικό, το οποίο διαθέτει γυμναστήριο, κάβα 500 φιαλών και αίθουσα κινηματογράφου, ένα χρόνο αφού παραιτήθηκε από πρωθυπουργός, από το 1991 δηλαδή μέχρι το 2012, όταν και έφυγε για να ζήσει στο Ritz επειδή φέρεται να μην μπορούσε να ανέβει πλέον τα σκαλιά. Τελικά, η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, κατέληξε έπειτα από εγκεφαλικό, το 2013, και σε ηλικία 87 ετών.

Σύμφωνα με τους μεσίτες Frank Knight πρόκειται για ένα ανακαινισμένο ακίνητο, σε ιδανική τοποθεσία, με πέντε μεγάλες σουίτες, μεγάλο σαλόνι στον πρώτο όροφο και τραπεζαρία με θέα.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης ανελκυστήρα, γκαράζ, μία τεράστια βεράντα, αίθουσα κινηματογράφου, ιδιωτικό γυμναστήριο, σάουνα και χαμάμ, αλλά και ειδικά κατασκευασμένη κάβα με ενσωματωμένη ψύξη Gaggenau για το λευκό κρασί και τη σαμπάνια και επιπλέον χώρο αποθήκευσης για να διατηρεί το κόκκινο κρασί σε θερμοκρασία δωματίου.