Προμηνύονται πολλές αλλαγές στην Αυγή και το Κόκκινο. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει δώσει εντολή να κλείσει το καθημερινό φύλλο της Αυγής και να παραμείνει το Κυριακάτικο. Αυτό σημαίνει αρκετές απολύσεις, διψήφιου αριθμού μάλλον, ενώ απολύσεις λογικά θα έχουμε και στο ραδιόφωνο. Ο Κασσελάκης από την στιγμή που καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να πληρώνει αυτός τις ζημιές των λειτουργικών εξόδων των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τα μειώσει και να πληρώνονται από την κρατική επιχορήγηση και μόνο.

Οι επιθέσεις Καρτερού, τις οποίες ο Κασσελάκης νομίζει ότι κατευθύνει ο Τσίπρας, ήταν ο καταλύτης στο κλείσιμο της Αυγής

Την ίδια ώρα η σημαία της Αυγής ο Θανάσης Καρτερός επικρίνει σφόδρα τον Στέφανο Κασσελάκης για μία σειρά ζητημάτων με κυρίαρχο ότι δεν συνεδριάζουν πλέον τα όργανα και ότι “ο Κασσελάκης δεν κατάλαβε ότι στις ευρωεκλογές έχασε και δεν κέρδισε”. Η πλευρά του προέδρου του θεωρεί ότι ο Καρτερός μιλάει εξ ονόματος του Αλέξη Τσίπρα και δεν αποκλείεται και ο ίδιος να βρεθεί στο στόχαστρο των μεγάλων απολύσεων που ετοιμάζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Οπως λένε στην Κουμουνδούρου, αρκετά ανέχτηκαν τις διπλές γραμμές και τις διαφοροποιήσεις των συντρόφων.

Διαβάστε ακόμη