Ο Johnny Depp αποφάσισε να πουλήσει το εξοχικό του στη Νότια Γαλλία, μία ιδιοκτησία που θυμίζει γραφικό γαλλικό χωριό. Η αξία ανέρχεται στα 55 εκατομμύρια δολάρια ενώ ο ηθοποιός είχε και στο παρελθόν προσπαθήσει να το πουλήσει σε τιμές που ξεκινούσαν από τα 27 έως τα 63 εκατομμύρια.

Ο σταρ είχε αγοράσει το 2001 το εγκαταλελειμμένο χωριό του 190υ αιώνα που βρίσκονται μόλις 27 χιλιόμετρα από το Saint-Tropez και ξόδεψε πολλά εκατομμύρια για τις ανακαινίσεις που έκανε στα 14 χρόνια που είχε σχέση με τη Γαλλίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Vanessa Paradis.O Depp μετέτρεψε το χωριό σε ένα γραφικό και ειδυλλιακό μέρος, όπου περνούσε συχνά τις διακοπές του με την Paradis μέχρι τον χωρισμό τους.

Η ιδιοκτησία περιλαμβάνει το κυρίως σπίτι, έξι ξενώνες εκ των οποίων ο ένας ήταν η παλιά εκκλησία του χωριού, ένα πριβέ εστιατόριο, ένα παλιό βαγόνι τρένου με μπάνιο και κουζίνα και ένα καλλιτεχνικό στούντιο.

Συνολικά προσφέρονται 15 υπνοδωμάτια και 14 μπάνια. Ο ηθοποιός ξόδεψε δέκα εκατομμύρια για τη διατήρηση των πέτρινων σπιτιών ενώ πρόσθεσε πισίνες, διαμόρφωσε την πλατεία του χωριού και έφτιαξε ένα skate park, ένα γυμναστήριο, ένα κελάρι και εξωτερικές τραπεζαρίες και καθιστικά.

Διαβάστε ακόμη: