Η εξέλιξη της πανδημίας, τα αυστηρότερα μέτρα και οι νέοι περιορισμοί του λοκντάουν ανατρέπουν και πάλι τα δεδομένα σχετικά με την πώληση του νοσηλευτικού ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν και μοιραία πηγαίνουν ακόμη πιο πίσω τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού την οποία η Τρ. Πειραιώς είχε σκοπό να προωθήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ωστόσο η έκβαση της υπόθεσης του κορωνοιού αγγίζει πλέον άμεσα το Ερρίκος Ντυνάν το οποίο ουσιαστικά λόγω των αρνητικών εξελίξεων επιτάσσεται από την κυβέρνηση και μετατρέπεται σε non covid νοσοκομείο, όπου και θα μεταβαίνουν ασθενείς που υπό κανονικές συνθήκες θα απευθύνονταν για νοσηλεία σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα!

Σε απλά λόγια το Ερρίκος Ντυνάν μετατρέπεται σε …Ευαγγελισμό με ότι επίδραση κάτι τέτοιο θα επιφέρει στο σκέλος των εσόδων. Και είναι προφανές πως η πώληση του μεταφέρεται μετά την λήξη της πανδημίας και αφού προηγουμένως έχουν αποκατασταθεί τα οικονομικά του.

Για την απόκτηση του Ερρίκος Ντυνάν θεωρείται βέβαιον ότι θα ενδιαφερθεί το fund Farallon , που κατέχει και την Euronedica, ιδίως μετά την πώληση, έστω με δόσεις, των μετοχών του Ελλάκτωρα στους Μπακοκαυμενάκηδες αντί περίπου 40 εκατ. ευρώ.

Ενδιαφέρον επίσης για την απόκτηση του Ερρίκος Ντυνάν αναμένεται να επιδείξει και το CVC, που σε μερικές εβδομάδες θα έχει τελειώσει οριστικά με την εκκρεμότητα της Εθν. Ασφαλιστικής!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.