Βραδιά Champions League είναι και η σημερινή με 8 δυνατές αναμετρήσεις σε 4 ομίλους. Στις 19:45 αρχίζουν τα παιχνίδια Γαλατασαράι-Κοπεγχάγη και Ρεάλ Μαδρίτης-Ουνιόν Βερολίνου.

Ακολουθούν, στις 22:00, το ντέρμπι Μπάγερν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι αναμετρήσεις Σεβίλλη-Λανς, Άρσεναλ-Αϊντχόφεν, Μπράγκα-Νάπολι, Μπενφίκα-Σάλτσμπουργκ και Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ίντερ.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα τα παιχνίδια του Champions League.

Το Cash Out του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ ανανεώθηκε και έγινε καλύτερο από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή  θέλεις.

Oι αγώνες των ελληνικών ομάδων με «Επιστροφή Στοιχήματος»*

Αύριο ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους οι ελληνικές ομάδες. Στις 19:45 αρχίζουν τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ για το Europa League και Ελσίνκι-ΠΑΟΚ για το Europa Conference League.

Στις 22:00 γίνεται η σέντρα στα ματς του Europa League, Μπράιτον-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ.

Στους 4 αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League και το Europa Conference League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος»*.

Αμέτρητες στοιχηματικές αγορές με τις καλύτερες αποδόσεις που δόθηκαν ποτέ προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα παιχνίδια των Κυπέλλων Ευρώπης.

Με το νέο Bet Builder του Πάμε Στοίχημα μπορείς να «χτίσεις» το στοίχημα σου όπως το θες.

Τώρα στα καταστήματα ΟΠΑΠ/μέσω της εφαρμογής Opap Store ζεις την εμπειρία του πιο εξελιγμένου Cash Out.

FREEWIN: Παίζεις εντελώς δωρεάν και διεκδικείς καθημερινά έως και 100.000 ευρώ

Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN** και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους.

Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

**Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

Διαβάστε ακόμη: