Η πρεμιέρα των ομίλων του Champions League γίνεται απόψε και η πρώτη αγωνιστική περιλαμβάνει μεγάλα παιχνίδια.

Ξεχωρίζουν το σημερινό παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ντόρτμουντ και η αυριανή αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα τα παιχνίδια του Champions League.

Το Cash Out του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ ανανεώθηκε και έγινε καλύτερο από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή  θέλεις.

«Επιστροφή Στοιχήματος»*  στους αγώνες των ελληνικών ομάδων

Την Πέμπτη δίνουν τα πρώτα τους παιχνίδια στους ομίλους οι 4 ελληνικές ομάδες. Στο Europa League η ΑΕΚ παίζει στην Αγγλία με την Μπράιτον, ενώ ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αγωνίζονται εντός έδρας με τη Βιγιαρεάλ και τη Φράιμπουργκ αντίστοιχα. Στο Europa Conference League ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του από την Φινλανδία κόντρα στην Ελσίνκι.

Στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League και το Europa Conference League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος»*.

Αμέτρητες στοιχηματικές αγορές με τις καλύτερες αποδόσεις που δόθηκαν ποτέ προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα παιχνίδια των Κυπέλλων Ευρώπης.

Με το νέο Bet Builder του Πάμε Στοίχημα μπορείς να «χτίσεις» το στοίχημα σου όπως το θες.

Τώρα στα καταστήματα ΟΠΑΠ/μέσω της εφαρμογής Opap Store ζεις την εμπειρία του πιο εξελιγμένου Cash Out.

Με το FREEWIN** διεκδικείς έως και 100.000 ευρώ κάθε μέρα!

 Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN** και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους.

Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

**Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

Διαβάστε ακόμη: