Ο Μουκές Αμπάνι, ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ασίας, και η οικογένειά του ζουν σε έναν… πολυτελή 27όροφο πύργο στον πιο πριβέ δρόμο της Βομβάης, ενώ το εσωτερικό του κτιρίου σπάνια έχει φωτογραφηθεί, με αποτέλεσμα ελάχιστοι να γνωρίζουν επ’ ακριβώς τι περιέχει.

Σύμφωνα με τις τάσεις των ακινήτων, το τετραγωνικό μέτρο οποιουδήποτε ακινήτου στην Altamount Road ξεπερνά τα 1.000 ευρώ. Η Antilia – που προέρχεται από το όνομα ενός μυθικού νησιού στα ανοικτά του Ατλαντικού- είναι η πιο ακριβή ιδιωτική κατοικία στον κόσμο σύμφωνα με τα Ρεκόρ Γκίνες ενώ διαθέτει προσωπικό 600 ατόμων, έχει τρία ελικοδρόμια, πάρκινγκ 168 θέσεων και μια κινηματογραφική αίθουσα με χωρητικότητα 50 ατόμων.

Για την κατασκευή των 36.000 τετραγωνικών μέτρων, ο Ινδός δισεκατομμυριούχος φέρεται να ξόδεψε το ιλιγγιώδες ποσό των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ του 2006 και του 2010. Ο ουρανοξύστης πέρα από το πολυτελές σινεμά, το γκαράζ και τα ελικοδρόμια, περιέχει, σπα κέντρο ευεξίας και 9 ανελκυστήρες.

Μάλιστα, είναι το δεύτερο πιο ακριβό ακίνητο στον κόσμο μετά το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ενώ ο Μουκές Αμπάνι έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 111 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αποτελώντας τον 11ο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, ενώ πρόσφατα φιλοξένησε ένα τεράστιο τριήμερο πάρτι για τον γάμο του γιου του.

Επίσης, η Antilia περιλαμβάνει πισίνες, αίθουσες χορού, κήπο που εκτείνεται σε τρεις ορόφους, έξι ορόφους στάθμευσης, ενώ μπορεί να αντέξει και σε σεισμό 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Και ενώ το καλοκαίρι στο Μουμπάι είναι αρκετά ζεστό και καθόλου ευχάριστο, για την οικογένεια του Ambani κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς μέσα στην ιδιωτική του κατοικία υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου χιονίζει!

Διαβάστε ακόμη: