Το καλοκαίρι του 2023 θα δούμε στις αίθουσες το επόμενο και 5ο κεφάλαιο του κινηματογραφικού «Ιντιάνα Τζόουνς» κι όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Χάρισον Φορντ, αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα τον δούμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, σε παρουσίαση του D23 Expo της Disney, ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Κάθλιν Kένεντι της Lucasfilms, τον σκηνοθέτη Τζέιμς Μάνγκολντ και την ηθοποιό Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ που εμφανίζεται στην ταινία -λέγοντας μάλιστα για την τελευταία πως «Είμαι πολύ περήφανος που αυτή η ταινία θα είναι φανταστική και αυτή είναι ένας από τους λόγους».

Ο Φορντ αποκάλυψε πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα τον δούμε σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της καριέρας του, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «Αυτό ήταν!».

Το «Ιντιάνα Τζόουνς 5» που θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου του 2023 θα είναι και η πρώτη ταινία του franchise που δεν θα σκηνοθετήσει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Θα εκτελεί, βέβαια, χρέη παραγωγού και την μουσική θα υπογράψει για άλλη μια φορά ο Τζον Γουίλιαμς.

Για την επερχόμενη ταινία, αλλά και όλο το κινηματογραφικό σύμπαν του Ιντιάνα Τζόουνς, ο Χάρισον Φορντ σχολίασε ακόμα: «Οι ταινίες “Ιντιάνα Τζόουνς” έχουν να κάνουν με το μυστήριο και την περιπέτεια, αλλά έχουν και ψυχή και είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχουμε να πούμε μια ανθρώπινη ιστορία, αλλά που έχουμε και μια ταινία που τα σπάει».

Συγκινητική επανασύνδεση για τον Indiana Jones έπειτα από 38 χρόνια

Με πλατύ χαμόγελο και μεγάλη συγκίνηση ο Harrison Ford και ο πρώην συμπρωταγωνιστής του Ke Huy Quan πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό, αφού επανασυνδέθηκαν για πρώτη φορά έπειτα από 38 χρόνια.

Ο σταρ του Χόλιγουντ και ο συμπρωταγωνιστής του είχαν μοιραστεί τη μεγάλη οθόνη στην ταινία “Indiana Jones And The Temple Of Doom” (Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού), το 1984. Φυσικά ο Ford στον ρόλο του θρυλικού αρχαιολόγου Indiana Jones και ο Quan στον ρόλο του πολυμήχανου κολλητού του Short Round.

Ο Quan, ο οποίος επέστρεψε στο προσκήνιο μετά τον ρόλο του στο Everything Everywhere All At Once, συναντήθηκε με τον Ford καθώς προωθούν τα νέα τους έργα στο Anaheim της Καλιφόρνια.

Ο Quan μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα με τους δύο ηθοποιούς να αγκαλιάζονται νοσταλγικά.

Διαβάστε ακόμη: