Μια διαμάχη της οικογένειας Σάιρους έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες καθώς νέες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια.

Η Τις Σάιρους, η οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τονΝτόμινικ Πάρσελ τον Αύγουστο του 2023, αφού έβγαινε μαζί του για σχεδόν έναν χρόνο, φέρεται να «έκλεψε» τον ηθοποιό του «Prison Break» από τη μικρότερη κόρη της, Νόα Σάιρους.

Μια πηγή που επικαλείται το Us Weekly αποκάλυψε ότι «η Νόα έβγαινε με τον Ντόμινικ» όταν η Τις άρχισε να τον κυνηγάει και υποστήριξε ότι η Τις «γνώριζε την κατάσταση».

Η νέα λεπτομέρεια έρχεται σε αντίθεση με την ιστορία που αφηγήθηκε η Τις για το πώς γνώρισε τον νυν σύζυγό της σε συνέντευξη που έδωσε νωρίτερα φέτος στο podcast «Call Her Daddy».

Αποκάλυψε ότι ο Ντόμινικ της είχε στείλει μήνυμα το 2016, το οποίο δεν είχε δει τότε. Ωστόσο, το είδε χρόνια αργότερα, αφού είχε οριστικοποιήσει το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της Μπίλι Ρέι Σάιρους.

Περιγράφοντας το πρώτο της ραντεβού, η Τις μοιράστηκε ότι βγήκαν για μεσημεριανό γεύμα και «φιλιόντουσαν για τρεις ώρες», προσθέτοντας ότι είπαν «σ’ αγαπώ» μια μέρα αργότερα.

Η πηγή αποκάλυψε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της Τις και του Ντόμινικ στο σπίτι της Μάιλι Σάιρους, η Νόα δεν ήταν καλεσμένη. Εκείνη την εποχή, οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι η Νόα είχε παραλείψει τον γάμο σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ήταν στο πλευρό του πατέρα της μαζί με τον αδελφό της Μπρέσον.

Επιπλέον, η Μάιλι είχε «ένοπλους φρουρούς έξω από το σπίτι της εκείνη την ημέρα ως προληπτικό μέτρο για να κρατήσει τη Νόα, η οποία ζει σε ένα διαμέρισμα λίγα τετράγωνα μακριά από την αδελφή της, έξω αν προσπαθούσε να παρευρεθεί».

«Η αναταραχή μεταξύ της Νόα και της Τις υπερβαίνει κατά πολύ [αυτό που πιστεύει ο κόσμος]», δήλωσε η πηγή. «Η Νόα είναι πολύ αναστατωμένη για το γεγονός ότι η Τις της έκλεψε τον Ντομινίκ».

Κανένα από τα μέρη που εμπλέκονται στη διαμάχη δεν έχει κάνει ρητό σχόλιο για το οικογενειακό τους δράμα.

Μάιλι Σάιρους: Κουμπάρα στον γάμο της μητέρα της

Διαβάστε ακόμη: