Μεγάλη αναστάτωση υπήρξε όπως μαθαίνω στους κόλπους της Επ. Κεφαλαιαγοράς από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Radar.gr, το οποίο ανέδειξε το γεγονός ότι για ένα ακόμη Διοικητικό Συμβούλιο, το ζήτημα της χειραγώγησης και κατάχρησης εσωτερικής πληροφόρησης ως προς τις αυξήσεις κεφαλαίου της Τρ. Πειραιώς τόσο το 2015, όσο και το 2021 δεν συζητήθηκε, ούτε καν μπήκε στο τραπέζι, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα από τον πυρήνα της εξουσίας της «Ανεξάρτητης Αρχής»!!!

Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε, πως μετά το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης και των κέντρων αποφάσεων, ως προς τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην εξέταση ανοιχτών υποθέσεων και στην επιβολή ποινών ή όχι, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τρέχει εσπευσμένα να ορίσει συνεδρίαση ΔΣ την προσεχή Τρίτη και μάλιστα «διά ζώσης», με φυσική παρουσία λόγω σοβαρότητας των θεμάτων και πιθανών αντιπαραθέσεων σε επίπεδο μελών λόγω διαφωνιών!!!

Ταυτοχρόνως οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι το μείζον ζήτημα του Ελλάκτωρα που εκκρεμεί εδώ και καιρό, θα κρατηθεί στα συρτάρια της Επιτροπής και δεν προβλέπεται να εξετασθεί, τουλάχιστον μέχρις ότου ξεκαθαριστεί εάν οι Μπακοκαυμενάκηδες αποκτήσουν ή όχι τον τηλεοπτικό σταθμό Open από τον Ιβάν Σαββίδη…

«Ψάχνει» ημερομηνία η Επ. Κεφαλαιαγοράς