Στον ραγδαία ανερχόμενο τομέα του Real Estate εντοπίζεται σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο στοίχημα του Ολλανδού του Ελλάκτωρα, ο οποίος κατά πληροφορίες μεθοδεύει τη δημιουργία της «Νέας Lamda»!

Ένας χαρακτηρισμός ακριβής καθώς ο όμιλος του Ελλάκτωρα έχει μπροστά του όχι ένα, αλλά δυο projects που προσομοιάζουν στο Ελληνικό:

  • Πρώτον, στο περίφημο κτήμα Καμπά στα Μεσόγεια
  • και δεύτερον στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης, δίπλα στο αεροδρόμιο!

Δύο «μικρά Ελληνικά» λοιπόν, στα οποία εάν προστεθούν η Μαρίνα του Αλίμου αλλά και όλο το real estate στο οποίο εμπλέκονται στην Ελλάδα ο Ελλάκτωρ, ο Χόλτερμαν και οι λοιποί μέτοχοι, συνθέτουν έναν Οργανισμό Real Estate που θα παίξει ρόλο πρωταγωνιστικό και τηρουμένων των αναλογιών μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Lamda Development του Ομίλου Σπύρου Λάτση!

Οι πληροφορίες που διακινούνται στην αγορά κάνουν λόγο εδώ και αρκετές μέρες για την κίνηση – έκπληξη του Ολλανδού που επίκειται, μετά από το ντηλάρισμα με τον Όμιλο Βαρδινογιάννη!

Και όλα συγκλίνουν στο ότι η έκπληξη αυτή εντοπίζεται στο real estate, όπου σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η αξιοποίηση της εισηγμένης Reds, αφού προηγουμένως αποκτηθούν οι μετοχές τόσο του Χρ. Παναγιωτόπουλου (16%), όσο και του εφοπλιστή (και ισχυρού παίκτη στο real estate) Διαμαντή Διαμαντίδη ο οποίος κατέχει περίπου το 10% των μετοχών, σε τιμές που δεν θα ξεπεράσουν τα 2,5 ευρώ ανά μετοχή!

Ακούγεται ακόμη στους διαδρόμους του Ελλάκτωρα, ότι πιθανόν να προταθεί στον Χρ. Παναγιωτόπουλο, (ο οποίος θεωρείται και είναι πολύ σοβαρός, δυναμικός και ανταγωνιστικός επιχειρηματίας – εργολάβος) και η ανταλλαγή με τις μετοχές του Ακτωρα!!!

Σε κάθε περίπτωση η μετεξέλιξη της Reds μέσα από την απόκτηση της κατά 100%, σε νέα Lamda Development στην οποία πέραν των δύο «Μικρών Ελληνικών» (Καμπάς, Γούρνες) θα εισφερθούν η Μαρίνα Αλίμου από την Άκτωρ Παραχωρήσεις καθώς και η δραστηριότητα real estate του Χόλτερμαν και των συνεταίρων του στον τομέα αυτό στην Ελλάδα, συνιστούν ένα νέο φιλόδοξο project, ένα καινούριο success story που σχεδιάζουν ο Ολλανδός της Reggeborgh και η …παρέα του στην Κέρκυρα, το Κολωνάκι και την λεωφόρο Κηφισίας (δίπλα στην Πανόρμου)…