Σε κατάσταση παραληρήματος, τα μιντιακά εξαπτέρυγα του «κρυστάλλινου διαχειριστή» Σάκη, του μάνατζερ Εξάρχου (γιατί τον ψάχνουν, άραγε, οι Άραβες, θα μας απαντήσει κανείς;), λάτρη του ψαρέματος σολωμού στην Ιρλανδία, και των «εφοπλιστών» Μπακοκαϋμενάκηδων (ως γνωστόν, στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι), «χύνουν χολή» κατά της συνάντησης του πρωθυπουργού με το αφεντικό του ολλανδικού κολοσσού των κατασκευών -και όχι μόνο- Reggeborgh, βασικού μετόχου του ιστορικού ομίλου Ελλακτωρ!

Το «πάρε – δώσε», κάτω από το τραπέζι, των Σεραφείμ και Χερουβείμ

Υπό την «μαεστρική» καθοδήγηση των Σεραφείμ και Χερουβείμ της επικοινωνίας, των μετρ τού «πάρε – δώσε» και των «επιστροφών κάτω από το τραπέζι», που γυρνάνε στα μικρομεσαία μιντιακά μαγαζιά με κάτι… βαλίτσες στο χέρι, ξεσάλωσαν πρώτα απ’ όλα κατά του Radar. gr που αποκάλυψε το ραντεβού Μητσοτάκη – Χόλτερμαν στο Μαξίμου, μία αναμφίβολα σπουδαία δημοσιογραφική αποκάλυψη, ιδιαίτερης βαρύτητας και σημειολογίας!

Σηκώνουν το δάκτυλο στον πρωθυπουργό, οι υπάλληλοι των υπόπτων συμφερόντων (με άγνωστης προέλευσης χρήμα)

Και, επιπροσθέτως, έβαλαν εμμέσως (γιατί ο ένας μιντομιντιάς έτρωγε επί χρόνια με χρυσά κουτάλια από το «σύστημα» εκδίδοντας δημοσιογραφικά σκουπίδια που στο τέλος έγιναν χοάνη και κατάπιαν και τον ίδιο) και κατά του πρωθυπουργού που δέχτηκε τον Ολλανδό μεγιστάνα και συζήτησε εκτενώς μαζί του θέματα της οικονομικής και επιχειρηματικής επικαιρότητας!

Επειδή προφανώς ζούμε στη χώρα του παραλόγου και των μικροπολιτικών και επιχειρηματικών σκοπιμοτήτων, φτάσαμε στο σημείο ο κάθε -τελευταίος- υπάλληλος (ύποπτων) συμφερόντων (με άγνωστης προέλευσης χρήμα) «να σηκώνει το δάχτυλο» και να απειλεί ή να… νουθετεί μέχρι και τον πρωθυπουργό, γιατί συνάντησε έναν μεγιστάνα, διεθνή επενδυτή, που τοποθέτησε τα χρήματά του στην Ελλάδα, τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα!

Ο Χένρι Χόλτερμαν βλέπει» τις τράπεζες!

Είναι καθήκον του κάθε πρωθυπουργού να συναντιέται με επενδυτές, Έλληνες και ξένους, που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του!

Γιατί, για να το ξεκαθαρίσουμε, επειδή κάποιοι με κραυγές και υστερίες, προφανώς υπό την επήρεια «ουσιών» ή «αναβολικών», προσπαθούν να αποσυντονίσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΚΑΘΗΚΟΝ του πρωθυπουργού και του κάθε πρωθυπουργού να συναντά και να συζητεί με τους ξένους επενδυτές, ειδικά εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για επενδύσεις στην Ελλάδα σε πλήθος τομέων δραστηριότητας!

Δεν συναντήθηκε μόνο με τον Χόλτερμαν ο Κυρ. Μητσοτάκης! Είδε και άλλους μεγαλοεπιχειρηματίες!

Και φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συναντήθηκε μόνο με τον Χόλτερμαν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα! Προηγήθηκαν και άλλα ραντεβού με άλλους μεγαλοεπιχειρηματίες! Και έτσι πρέπει! Αυτό είναι το σωστό!

Ο πρωθυπουργός πρέπει να ενημερώνεται ο ίδιος, από πρώτο χέρι, από τους ξένους και Έλληνες επιχειρηματίες και επενδυτές, που αποδεδειγμένα βάζουν λεφτά σε δραστηριότητες στην Ελλάδα, για το τι συμβαίνει, σε προσκήνιο και παρασκήνιο, στη χώρα την οποία κυβερνά!

Ο Ολλανδός πούλησε ΓΕΚ Τέρνα, πήρε υπεραξίες, αλλά δεν έφυγε! Ξαναμπήκε!!!

Επί του προκειμένου τώρα, επειδή σε κάποιους μπορεί να διαφεύγει, ο Ολλανδός είναι από εκείνους που επένδυσαν στην χώρα. Έδειξε εμπιστοσύνη στο εγχώριο επιχειρηματικό περιβάλλον και τοποθετήθηκε στην ΓΕΚ Τέρνα, εκ των κορυφαίων, αν όχι τον κορυφαίο, ενεργειακό – κατασκευαστικό όμιλο!

Και ναι, πούλησε! Ναι, αποκόμισε μεγάλες υπεραξίες! Μα, αυτός είναι ο σκοπός των επενδυτών, να βγάζουν κέρδη! Και τα κέρδη αυτά ο Ολλανδός δεν τα έβαλε στην τσέπη, ούτε την κοπάνησε για άλλες χώρες και άλλες πολιτείες! Τα επανεπένδυσε στον Ελλάκτορα! Έναν σκασμό λεφτά… Και θα βάλει κι άλλα!

Κυριακος Μητσοτακης «Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»

The good fellas! Οι πρώην, οι «εφοπλιστές» και οι δύο υπουργοί!

Βεβαίως, έπεσε πάνω στους πρώην νταραβεριτζήδες – διαχειριστές! Που πήγαν και βρήκαν τους γνωστούς Αρκάδες «εφοπλιστές», με δραστηριότητα τράνζιτ πετρέλαιο στα διεθνή ύδατα πέριξ των Αραβικών Εμιράτων και νταραβέρια με την Βενεζουέλα, το σπάσιμο του εμπάργκο και τον Μαδούρο!

Και στο τέλος της ημέρας όλα αυτά τα «καλά παιδιά», συνεπικουρούμενα από πρωτοκλασάτους και προβεβλημένους υπουργούς της κυβέρνησης, έφτασαν στο σημείο να παρεμβαίνουν ευθέως στις ανεξάρτητες Αρχές, ακόμη και στο γραφείο του πρωθυπουργού, καταγγέλλοντας πολιτικές συνωμοσίες, πλεκτάνες και ίντριγκες για δήθεν ανατροπές…

Το μυθιστόρημα για πολιτικές πλεκτάνες, οικονομικές και επιχειρηματίες φράξιες…

Το επιχείρημά τους ήταν ότι δικηγόρος του ομίλου Ελλάκτωρ ήταν κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης! Και μέσω των καλοταϊσμένων media και των δύο (ο ένας τελείως άχρηστος) υπουργών, έθεταν ζητήματα ηθικής τάξης και ασυμβίβαστου…

Η πλάκα είναι ότι τα ζητήματα αυτά τα έθετε ένας υπουργός, κολλητός και επιχορηγούμενος της πρώην κατάστασης στον Ελλάκτορα, καθώς και υπουργός με επιρροή σε πρόσωπα σε ανεξάρτητη Αρχή, ο αδερφός του οποίου εμπλεκόταν με τους ανταγωνιστές του Ολλανδού παρέχοντας νομικές υπηρεσίες!

Οι νομικοί σύμβουλοι των Μπακοκαϋμενάκηδων

Οι εμφανείς και γνωστές σε όλους νομικές υπηρεσίες του γραφείου κορυφαίου υπουργού!

Η αλήθεια είναι πως ναι, πράγματι, ο κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης υποστήριξε μέσω του νομικού γραφείου του τον Ολλανδό και την Reggenborgh. Από την αρχή. Με γνωριμία στην Κέρκυρα σε επίπεδο διακοπών που μετατράπηκε σε φιλία και νόμιμη επαγγελματική σχέση! Και όταν έγινε το ντιλ με την ΓΕΚ Τέρνα και σήμερα με τον Ελλάκτορα! Το έκανε, όμως, φανερά! Δεν το απέκρυψε! Το ήξεραν όλοι, μέσα και έξω από την κυβέρνηση!

Σε αντίθεση με αυτούς που δρουν υπογείως, στα κρυφά…

Σε αντίθεση με άλλους δικηγόρους-πρωτοκλασάτους υπουργούς που… στα κρυφά, σε μόνιμη βάση διαπλέκονται και εξυπηρετούν συμφέροντα και επιχειρηματικές σκοπιμότητες, μέσα από νομοθετήματα, παρεμβάσεις και επιρροές!
Έτσι έχει η κατάσταση, αυτή είναι η πικρή αλήθεια…

Οι απτές διαβεβαιώσεις που παρασχέθηκαν καθόρισαν το ραντεβού και την έκβασή του…

Και για τους εραστές της συνωμοσιολογίας ένα τελευταίο: πιστεύετε ότι θα γινόταν ποτέ το ραντεβού Μητσοτάκη – Χόλτερμαν αν προηγουμένως δεν είχαν παρασχεθεί απτές διαβεβαιώσεις, ότι δεν υφίσταται κανένα σενάριο αμφισβήτησης εκ των έσω του πρωθυπουργού;

Θα γινόταν ποτέ το ραντεβού εάν ο Κυρ. Μητσοτάκης έστω φευγαλέα από το μυαλό του περνούσε η σκέψη για βασιμότητα των «καταγγελιών» για πολιτικο-οικονομικές φράξιες;

Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Δεν θα γινόταν το ραντεβού!

Έγινε γιατί προφανώς οι διαβεβαιώσεις είχαν δοθεί και τα πράγματα είχαν καταστεί ξεκάθαρα και διαφανή σε όλα τα επίπεδα…

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται και είναι την ώρα τούτη το πιο ισχυρό πολιτικό πρόσωπο στην Ελλάδα, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της κεντροδεξιάς παράταξης, με σφραγίδα και υπογραφή από όλους…