Η τηλεοπτική εβδομάδα έκλεισε με ανακατατάξεις στους πίνακες τηλεθέασης και εκπλήξεις αλλά και πρωτιές που έφεραν χαμόγελα.

Στους ικανοποιημένους είναι σίγουρα ο Alpha για την πρωινή του ζώνη καθώς Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου κράτησαν πολύ ψηλά τη σημαία του σταθμού με τις πρωτιές τους.

Αντίθετα, ένα από τα χαμηλότερα -αν όχι το χαμηλότερο- ποσοστά του έπιασε το Πρωινό του ΑΝΤ1 που έμεινε τελευταίο και καταϊδρωμένο στο κοινό 18-54 με μόλις 5,1% παρά το καλό lead in από τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η πρωτιά παρέμεινε στον Alpha το μεσημέρι με το Σόι και πέρασε στο Ρουκ Ζουκ και αργότερα στο Cash or Trash για να φτάσει στα χέρια της Μαρίας Μπεκατώρου που απογείωσε το The Chase και έδωσε καλό lead in στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού για να περάσει πρώτο.

Η γη της ελιάς ήταν πρώτη στην prime time ενώ το Fame Story Live διεκδίκησε μια καλή θέση στον πίνακα με διψήφιο ποσοστό στο σύνολο και πρωτιά στο ανδρικό κοινό 25-44.

Η late night πέρασε στα χέρια της Αγγελικής Νικολούλη που την κρατάει σφιχτά…

Αξίζει να αναφερθούμε και στον Έρωτα φυγά που στο σύνολο του κοινού το ποσοστό κοντά στο 20% τον έφερε πρώτο κόντρα στα δελτία ειδήσεων και άλλες σειρές.

Διαβάστε ακόμη: