Πώς διαμορφώνεται η καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική ζώνη των καναλιών την ερχόμενη σεζόν. Οι μετακινήσεις, αλλά και τα πρόσωπα που παραμένουν στη θέση τους.

Έπειτα από μια έντονη μεταγραφική περίοδο όλα είναι (σχεδόν) έτοιμα για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου οι εκπομπές να βγουν στον τηλεοπτικό αέρα μέσα στον Σεπτέμβριο.

Αν και φαινόταν πως η ερχόμενη σεζόν στη πρωινή ψυχαγωγική καθημερινή ζώνη, η πιο ανταγωνιστική, δεν θα κρύβει εκπλήξεις συνεχίζοντας με τις ίδιες εκπομπές, τελικά υπήρξαν ανατροπές και ντόμινο εξελίξεων. Παρουσιάστριες μετακινήθηκαν, παρουσιαστές επιστρέφουν στη ζώνη τους, ενώ τα πρόσωπα που πλαισιώνουν ομάδες παραμένουν σταθερά τα ίδια χωρίς εκπλήξεις.

Μετά το τέλος των μεταγραφών και των εσωτερικών μετακινήσεων των καναλιών ας δούμε πώς διαμορφώνεται η ψυχαγωγική καθημερινή ζώνη του slot 9-12. Ποιοι μετακινούνται, ποιοι παραμένουν στη θέση τους.

Οι αλλαγές στη πρωινή καθημερινή ψυχαγωγική ζώνη

Ανανεωμένη θα είναι η ερχόμενη σεζόν στο καθημερινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, καθώς έχουμε εσωτερικές μετακινήσεις αλλάζοντας τα δεδομένα.

Ποδαρικό στο slot 10-1 έκαναν οι «Αταίριαστοι» που έχουν ήδη ξεκινήσει να βρίσκονται στον αέρα και από τις 4/9 τη σκυτάλη παίρνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Να αναφέρουμε πως η κρατική τηλεόραση μπαίνει δυναμικά την νέα σεζόν κάνοντας πρεμιέρες νωρίσς σε σειρές και εκπομπές.

Οι υπόλοιπες εκπομπές έχουν προγραμματισμένη πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Οι Αταίριαστοι επιστρέφουν στην πρωινή ζώνη -ΣΚΑΪ

Ένα αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο, οι έμπειροι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, επέστρεψαν στη ζώνη όπου καθιερώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Σε μια άκρως ψυχαγωγική ζώνη, τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι πως έχει γίνει πιο infotainment, οι «Αταίριαστοι» επιμένουν στην έγκυρη ενημέρωση έχοντας το δικό τους κοινό και αυτό φαίνεται στα νούμερα τηλεθέασης.

Την περσινή χρονιά, η έλευση της Φαίης Σκορδά, μετακίνησε το τηλεοπτικό δίδυμο και η ζώνη «έχασε» νούμερα τηλεθέασης. Οπότε το πείραμα δεν πέτυχε για το κανάλι που η ενημέρωση είναι η προτεραιότητα του και οι «Αταίριαστοι» επέστρεψαν στη ζώνη τους.

Η Ελένη Τσολάκη αναλαμβάνει καθημερινή εκπομπή – OPEN

Από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στην καθημερινή πρωινή ζώνη ρίχνεται η Ελένη Τσολάκη, η οποία την νέα σεζόν, θα δοκιμαστεί σε ένα πόστο που θέλει πολύ και της ταιριάζει. Έδωσε εξετάσεις, μέσα από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, και κατάφερε να κάνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης παρόλο που ουσιαστικά «έπαιζε» μόνη της -χωρίς ενισχυμένη ομάδα, μπροστά στην κάμερα, να έχουν αποκλειστικά θέματα.

Από Σεπτέμβρη η Ελένη Τσολάκη ρίχνεται στη μάχη της πιο ανταγωνιστικής ζώνης για πρώτη φορά έχοντας τα ηνία της εκπομπής.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξανά στη πρωινή ζώνη -ΕΡΤ
Δίνοντας έμφαση στη ψυχαγωγία η ΕΡΤ1 αλλάζει το πλαίσιο του προγράμματος με αποτέλεσμα η εναλλακτική εκπομπή που παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχοντας δίπλα του την Τζένη Μελιτά να αλλάζει ώρα προβολής και να μπαίνει στη πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει, έπειτα από πολλά χρόνια, στη πρωινή καθημερινή ψυχαγωγική ζώνη, αλλά σε διαφορετικό πλαίσιο. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί.

Ποιοι παραμένουν σταθεροί

Ο Γιώργος Λιάγκας σταθερά στο «Πρωινό»-Ant-1

Έδωσε τη «μάχη» στη πιο ανταγωνιστική ζώνη της τηλεόρασης, άλλαξε τη θεματολογία δίνοντας έμφαση στην ενημέρωση, καθώς αυτό πρόσταζε η επικαιρότητα, και κατάφερε ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Με ενισχυμένη ομάδα ο Γιώργος Λιάγκας από την ερχόμενη σεζόν
Την νέα σεζόν η ομάδα του «Πρωινού» μεγαλώνει με νέες προσθήκες συνεργατών και ο έμπειρος παρουσιαστής θα συνεχίσει την εκπομπή με την ίδια ροή.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι «Super» στην τοποθεσία Alpha

Η Κατερίνα Καινούργιου διένυσε μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές της σεζόν, ανανέωσε το συμβόλαιο της με το κανάλι και θα συνεχίσει στην ίδια ζώνη με την ίδια εκπομπή.Η ομάδα της, μετά την αποχώρηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη, θα έχει αλλαγές, ωστόσο θα ακολουθηθεί η ίδια πατέντα αφού πίσω από όλα βρίσκεται ως «ενορχηστρωτής» ο Θέμης Μάλλης.

Χατζίδου-Παύλου για δεύτερη σεζόν στο «Breakfast Star»Κατά τη διάρκεια της σεζόν έγινε αλλαγή στον αρχισυντάκτη της εκπομπής προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης στο καινούργιο Breakfast Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου ως δίδυμο. Ο νέος αρχισυντάκτης «τσίμπησε» νούμερα,όμως υπήρχαν πολλές διακυμάνσεις.Στην ομάδα θα γίνουν κάποιες αλλαγές προκειμένου η εκπομπή να γίνει πιο ανταγωνιστική, καθώς έχει το πλεονέκτημα της ώρα καθώς ξεκινάει πολύ νωρίτερα από τις υπόλοιπες.

Η Δανάη Μπάρκα έρχεται με το «Πάμε Δανάη» ξανά -MEGA

Η Δανάη Μπάρκα παραμένει στην ζώνη με την ίδια ομάδα για τρίτη σεζόν. Το «Πάμε Δανάη» θέλει να είναι πιο εναλλακτικό πρωινό, χωρίς σκληρό gossip και φουλ ενημέρωση χωρίς να σημαίνει πως δεν θα γίνονται αλλαγές στο περιεχόμενο ανάλογα τα νούμερα τηλεθέασης.

Στα plus της εκπομπής η ενότητα με τις συνεντεύξεις του Άρη Καβατζίκη, ο οποίος είναι πάντα διαβασμένος, «ξεκλειδώνει» τους συνεμτευξιαζόμενους και το αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε ωραίες συνεντεύξεις που δίνουν [τίτλους» στα sites.

Διαβάστε ακόμη: