Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι η Ελένη Βουλγαράκη θα είναι την επόμενη σεζόν στο Πρωινό. Η Βουλγαράκη ήταν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» που έριξε αυλαία χθες.

Με αφορμή το βίντεο που έπαιξε στο Πρωινό για το φινάλε της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε:

 «Το τελευταίο της Σίσσυς το εκλαμβάνω ως χιούμορ. Είναι δυνατόν αν κάποια στιγμή κάτι δεν πάει καλά με την Ελένη, να με πάρει η Σίσσυ και να μου πει “Ρε Γιώργο, δεν φέρεσαι καλά;”. Δεν νομίζω. Χθες με πήρε τηλέφωνο η Σίσσυ, με την Ελένη και τον Κοκλώνη που έκαναν πάρτι και μου έλεγαν να τους προσέχω το κορίτσι.»

Και πρόσθεσε: «Εγώ θεωρώ ότι η Ελένη Βουλγαράκη, που του χρόνου θα είναι στην παρέα μας μπορούμε ξεκάθαρα να το πούμε, έκανε μια σωστή επιλογή, διότι η κοπέλα δούλευε 7 ημέρες την εβδομάδα, έκανε και ραδιόφωνο και τηλεόραση. Δεν λέω ότι εμείς είμαστε καλύτερη εκπομπή. Προς Θεού! Αλλά ήθελε το κορίτσι να κάθεται και το Σαββατοκύριακο. Οπότε λέει πάω σε μια εκπομπή που τη βλέπω, που μου αρέσει και μου ταιριάζει. Εγώ νομίζω ότι έπραξε καλά.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Κάθε απόφαση κρίνεται στο αποτέλεσμα και εμείς έχουμε ανοίξει τις τηλεοπτικές μας αγκάλες να την υποδεχθούμε και από εκεί και πέρα θα φανεί στο χειροκρότημα. Κανείς δεν ξέρει, ξεκινάς όλες τις δουλειές με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Τώρα αυτό αν κάτσει ή δεν κάτσει… Πιστεύω πως εκείνη θα είναι πολύ χαρούμενη με εμάς εδώ και εμείς θα είμαστε χαρούμενοι…».

Διαβάστε περισσότερα