Για την υπόθεση του γνωστού σε όλους μας Νίκου Κοκλώνη, του ανθρώπου με τα χίλια παρατσούκλια όπως τον πειράζουν όλοι όσοι έχουν περίσσιο και …πιπεράτο θάρρος μαζί του, να σας θυμίσω πως το πόρισμα-καταπέλτης του κ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη που είναι ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα, έχει διαβιβαστεί στον Οικονομικό Εισαγγελέα Χρήστο Μπαρδάκη, ο οποίος ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση, για τη διερεύνηση των σοβαρότατων αδικημάτων, που έχει εντοπίσει ο Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος, ώστε στη συνέχεια, εφόσον προκύψουν στοιχεία, να ασκήσει βαρύτατες ποινικές διώξεις.

Σήμερα, σας αποκαλύπτουμε πως δεν είναι μόνο η καλά οργανωμένη υπηρεσία του κυρίου Βουρλιώτη που ασχολείται με το θέμα, αλλά και άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες του Δημοσίου, με μεθοδικούς ανθρώπους μέσα.

Αυτοί οι μεθοδικοί άνθρωποι των Αρχών, ρωτώντας και ψάχνοντας για τα κατορθώματα του Νίκου Κοκλώνη, έμαθαν και διάφορα ευτράπελα και κωμικοτραγικά για τις δραστηριότητες που είχε ο Κοκλώνης προ ετών στην αλλοδαπή, ιδιαίτερα δε στο Μιλάνο, όταν φυσικά ήταν νέος και αφτιασίδωτος, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις.

Έμαθαν λοιπόν και γελούσαν μέχρι δακρύων για τις «επιλεκτικές επισκέψεις» που έκανε το καλογυμνασμένο παλληκάρι εκεί, τις υποσχέσεις που πήρε σε πολυτελέστατες βίλες και οι οποίες ουδέποτε τηρήθηκαν, για γυμναστικές επιδείξεις …πρηνηδόν και κάτι άλλες ιστορίες με τη ποικίλη χρήση και την ειδική χρησιμότητα των ιταλικών τυριών, μάλιστα-μάλιστα ξέρω τί σας λέω, των διάσημων ιταλικών τυριών!

Αυτά όμως είναι πριβέ θέματα με τα οποία εγώ, που είμαι ρεπόρτερ μόνο σοβαρών θεμάτων δεν θέλω να ασχοληθώ περαιτέρω αν και πλέον ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ!

Εντάξει αν με πιέσετε πολύ θα επανέλθω αγαπητοί αναγνώστες, αλλά πιστέψτε με, θα το κάνω με βαριά καρδιά!

Διαβάστε περισσότερα