Ο Ματ Ντέιμον και τα αδέλφια Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στη Μύκονο, όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Οι διάσημοι ηθοποιοί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα επισκέφθηκαν με την παρέα τους το ψητοπωλείο «Λευτέρης» στον Ορνό όπου γεύτηκαν την ελληνική κουζίνα.

Συγκεκριμένα, έφαγαν παϊδάκια, σουβλάκια, τζατζίκι, τηγανητά κολοκυθάκια, καλαμαράκια και άλλους ελληνικούς μεζέδες. Επίσης, χάρηκαν τις ελληνικές μελωδίες που παίζονταν από τα μεγάφωνα του ψητοπωλείου.

Μύκονος: Ο Ματ Ντέιμον και τα αδέλφια Χέμσγουορθ απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Αν και είχαν τη συνοδεία σωματοφυλάκων, οι Χολιγουντιανοί σταρ ήταν σε ιδιαίτερα καλή διάθεση και δεν δίστασαν να ποζάρουν με θαυμαστές για φωτογραφίες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί των Ανέμων, η παρέα έχει επισκεφθεί επίσης το εστιατόριο «Kuzina» στην παραλία του Ορνού για ψάρι και θαλασσινά.

Ο Ματ Ντέιμον με τον Κρις και τον Λίαμ Χέμσγουορθ έχουν κάνει και στο παρελθόν κοινές διακοπές, καθώς είναι φίλοι περισσότερο από μία δεκαετία και έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες: στο «Thor: Love and Thunder», στο «Jay and Silent Bob Reboot» και στο «Thor: Ragnarok».

Διαβάστε περισσότερα