Ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στην μεταγραφική του λίστα τον Τικίνιο Σοάρες και μάλιστα εκτός από την πρόταση που έχει καταθέσει στον ατζέντη του, έχει επικοινωνήσει μαζί του και ο Πέδρο Μαρτίνς σε μια προσπάθεια να τον πείσει να έρθει στον Ολυμπιακό.

Άλλωστε γνωρίζονται πολύ καλά από την συνεργασία που είχαν στη Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο ίδιος ο παίκτης δείχνει και εκείνος από την πλευρά του πολύ ζεστός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Πειραιά. Τον ενδιαφέρει η προοπτική του Ολυμπιακού, κάτι που δεν το κρύβει. Ο Βραζιλιάνος ρωτήθηκε από τον ατζέντη του για τον Ολυμπιακό και η απάντησή του ήταν άκρως θετική.

«Ναι, φυσικά και με ενδιαφέρει», ανέφερε ο Τικίνιο στον Ντέκο, που είναι ο ατζέντης του, αλλά και στον Πέδρο Μαρτίνς που τον ρώτησε για την προοπτική του Ολυμπιακού.

Η περίπτωσή του, πάντως, έχει δυσκολίες καθώς στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει η Βαλένθια, ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τουρκικούς συλλόγους.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τον Βραζιλιάνο και επιδιώκουν να κλείσουν το συντομότερο τη μεταγραφή αυτή για να μην αναγκαστούν να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού, που αναπόφευκτα θα εκτοξεύσει το κόστος της μεταγραφής.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.