Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες και μάλιστα πολύ σύντομα αφού θέλει να προλάβει τις άλλες ομάδες που έχουν βάλει στο «μάτι» τον Βραζιλιάνο επιθετικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός θα καταθέσει άμεσα την πρότασή του προς τον Τικίνιο, έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η προσφορά που θα κάνει ο Ολυμπιακός θα είναι δελεαστική, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορεί να γνωρίζει τις προτάσεις των άλλων ομάδων.

Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να αποκτήσουν τον Τικίνιο αφού θεωρούν ότι με την προσθήκη του Βραζιλιάνου θα δυναμώσει πολύ η γραμμή κρούσης και θα αποτελέσει εξαιρετικό δίδυμο με τον Ελ Αραμπί.

Επίσης την επόμενη σεζόν υπάρχει το Κόπα Άφρικα και υπάρχει ο κίνδυνος να χάσει ο Ολυμπιακός για μεγάλο χρονικό διάστημα τόσο τον Ελ Αραμπί όσο και τον Χασάν.

Ο Τικίνιο στα 3,5 χρόνια που ήταν στην Πόρτο είχε 140 συμμετοχές, 65 γκολ και 19 ασίστ, ενώ με τους «Δράκους» κατέκτησε ένα νταμπλ, δύο πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο.                                                        

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.