Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες και βάζει στο τραπέζι όλα τα ατού του. Ένα από αυτά είναι ο Πέδρο Μαρτίνς που γνωρίζει πολύ καλά τον Τικίνιο. Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που ανέδειξε τον Βραζιλιάνο σεντερ φορ στη Βιτόρια Γκιμαράες και του άνοιξε το δρόμο για να πάρει μεταγραφή στην Πόρτο.

Ο Μαρτίνς άλλωστε έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 30χρονου φορ και μάλιστα θέλει να έχει ενεργό ρόλο στη μεταγραφή. Στο πλαίσιο αυτό  πήρε την πρωτοβουλία, αφού πρώτα ενημέρωσε τη διοίκηση των πρωταθλητών, και είχε επικοινωνία με τον Τικίνιο στην προσπάθεια να τον πείσει να δεχθεί την πρόταση των «ερυθρολεύκων» και να μετακομίσει στο Λιμάνι.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν κάνει ήδη επαφή με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου, τον Ντέκο, στον οποίο έκαναν γνωστό το ποσό που είναι διατεθειμένοι να δώσουν για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του 30χρονου φορ.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να τελειώσουν το συντομότερο την υπόθεση, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες και δεν θέλει να εμπλακεί σε πλειστηριασμούς. Και υπάρχει αισιοδοξία πως με τις κινήσεις που έχουν γίνει, ο ποδοσφαιριστής θα πειστεί να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του. Με τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης να βρίσκονται πλέον στην πρώτη γραμμή των συζητήσεων. Και όλα δείχνουν ότι τα χρήματα, θα είναι, μεν, αρκετά, αλλά δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα, εφόσον ο Τικίνιο θέλει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.                                                                                   

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.