Πολλές φούριες διακρίνω στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη.

Φαίνεται ότι οι αποσχιστικές τάσεις και τα διαλυτικά φαινόμενα έχουν κάνει τσατάλια τα νεύρα μερικών συμβούλων του, που σπεύδουν να διατυπώσουν τη θέση του Προέδρου επί παντός του επιστητού, μέσω των πρόσφορων καναλιών κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι χθες διαβάσαμε νέα δήλωση – καταγγελία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον ατυχή 80χρονο κάτοικο Χαλκιδικής που έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό γιατί εγγυήθηκε δάνειο που δεν πλήρωσε ο γιό τους.

Έσπευσε λοιπόν ο κ. Κασσελάκης να καταγγείλει τις τράπεζες και την ανάλγητη κυβέρνηση γιατί «πετάνε στο δρόμο» έναν 80χρονο ανάπηρο.

Σάμπως και μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν υπάρχει οριστική δικαστική απόφαση για έξωση , αφού όλα τα δικαστικά μέτρα που επιστράτευσε ο συμπαθής διαμαρτυρόμενος δεν είχαν αποτέλεσμα.

Ξεχνά όμως ένα πράγμα ο κ. Κασσελάκης: Η νομοθεσία για τις εξώσεις και τους servicers των δανείων των τραπεζών δεν είναι …χθεσινή οι βάσεις της – για να μην πω το μεγαλύτερο μέρος τους – τέθηκαν κατά τις συζητήσεις της τρόϊκας με την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και επί υπουργίας του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Μάλλον, λοιπόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα λέει στην …πεθερά για να τα ακούει η νύφη !

Διαβάστε ακόμη: