Η Λίντα Εβαντζελίστα μίλησε για την πολυσυζητημένη συνέντευξή της στη δεκαετία του ’90, κατά την οποία είπε μια περίφημη φράση που έγραψε ιστορία και έγινε iconic.

Συγκεκριμένα, είχε πει ότι δεν θα «σηκωνόταν από το κρεβάτι για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα».

Το 59χρονο πρώην supermodel είπε την εμβληματική φράση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης δίπλα στην Κρίστι Τέρλινγκτον για τη Vogue το 1990 αλλά σήμερα έχει μετανιώσει.

Τι λέει σήμερα η Λίντα Εβαντζελίστα για την εμβληματική φράση της

Η Εβαντζελίστα είπε ότι παραμένει «στοιχειωμένη» από τη φράση, η οποία προκάλεσε κριτική από ανθρώπους που είπαν ότι το μοντέλο από τον Καναδά δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα.

«Δεν είχα ιδέα ότι θα δινόταν τόση προσοχή σε αυτό», είπε το εμβληματικό top model στη σειρά ντοκιμαντέρ της Disney Plus «In Vogue: The 90s», που θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

«Δεν θέλω να είμαι γνωστή για αυτό. Έχω κάνει πολλά περισσότερα από αυτό το απόσπασμα, αλλά πραγματικά αυτό μένει», πρόσθεσε.

Η σειρά αφηγείται την «καθοριστική ιστορία της βιομηχανίας της μόδας στη δεκαετία του ’90 μέσα από τα μάτια των συντακτών της Vogue, Hamish Bowles, Edward Enninful, Tonne Goodman και Άννα Γουίντουρ».

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ, η «Σιδηρά Κυρία», Άννα Γουίντουρ, είπε ότι ήθελε να αφαιρέσει τη φράση από το άρθρο πριν δημοσιευτεί, επειδή ανησυχούσε για το πώς θα φαινόταν η Εβαντζελίστα.

Η αντίδραση της Άννα Γουίντουρ στην φράση της Εβαντζελίστα
«Ντράπηκα για αυτήν», είπε η Γουίντουρ. «[Ανησυχούσα] ότι δεν θα αντανακλούσε καλά τη Λίντα που ήταν μέρος της ύπαρξής μας, του κόσμου μας, της οικογένειάς μας».

Το απόσπασμα παρέμεινε στη συνέντευξη κατόπιν εντολής του αρθρογράφου Τζόναθαν Βαν Μέτερ, ο οποίος είπε ότι «πάλεψε» για να συμπεριληφθεί.

«Θυμάμαι ότι με πήραν τηλέφωνο λέγοντας: “Της Άννα δεν της αρέσει το τέλος, πιστεύει ότι τους κάνει να ακούγονται κακοί”», είπε. «Αλλά πάλεψα. Είπα ότι δεν μπορείτε να κόψετε αυτή τη φράση. Απλώς ήξερα ενστικτωδώς ότι θα ήταν το απόφθεγμα που θα ακουγόταν σε όλο τον κόσμο».

Θυμήθηκε ότι «έσκυψε» για να ελέγξει αν το μαγνητόφωνό του ηχογραφούσε ακόμα όταν είπε τα περίφημα λόγια. Ρίχνοντας λίγο φως στις συνθήκες γύρω από την συνέντευξη, ο δημοσιογράφος είπε ότι η Εβαντζελίστα έφτασε «περίπου με μια ώρα καθυστέρηση».

«Πίναμε βότκα, κάπνιζε Marlboro κόκκινο όλη την ώρα, παρήγγειλε δύο κομμάτια κέικ σοκολάτας, [και] δεν φάγαμε κανένα δείπνο», θυμάται ο Βαν Μέτερ. «Θυμάμαι ότι σκέφτηκα “Φυσικά, αυτό είναι τέλειο, είσαι σούπερ μόντελ, έτσι είναι αυτοί”».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Εβαντζελίστα εκφράζει την μετάνοιά της για την περιβόητη δήλωση. Στην περσινή σειρά της Apple TV «The Super Models», η ίδια, η οποία έχει εμφανιστεί σε πάνω από 700 εξώφυλλα περιοδικών κατά τη διάρκεια της καριέρας της στη μόδα, είπε ότι το απόσπασμα «την κάνει να τρελαίνεται».

«Δεν είμαι το ίδιο άτομο που ήμουν πριν από 30 χρόνια», είπε. «Δεν έπρεπε να το πω αυτό».

Διαβάστε ακόμη: