Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, δήλωσε πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι διατεθειμένος να έχει συνάντηση με τους αγρότες τη Δευτέρα.

Ειδικότερα, ο κ. Μαρινάκης είπε χαρακτηριστικά: «Ελήφθη η επιστολή από εκπροσώπους των μπλόκων και ο πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να τους συναντήσει τη Δευτέρα, αλλά αναμένουμε να δούμε ποιους θα συναντήσει και ποιους θα εκπροσωπούν».

«Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους»

Σημειώνεται ότι οι ανοιχτοί δρόμοι και η ύπαρξη μιας ενιαίας και θεσμικής εκπροσώπησης των αγροτών που διαμαρτύρονται, είναι αδιαπραγμάτευτα από το Μέγαρο Μαξίμου, και το μήνυμα αυτό φρόντισε να στείλει ο κ. Μητσοτάκης από το Χαϊδάρι, όπου περιόδευσε χθες.

«Είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο, αλλά, να το ξαναπώ: ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Χαϊδάρι.

Η εικόνα από τα μπλόκα, προς το παρόν, δείχνει προς διαφορετική κατεύθυνση, χωρίς όμως να εκτροχιάζεται η κατάσταση, με συμβολικούς αποκλεισμούς σε Αλμυρό, Μάλγαρα, Αχαΐα, Θεσπρωτία και στην Αταλάντη.

Διαβάστε ακόμη: