To «θρίλερ» της εξαφάνισης του 40άχρονου Θύμιου Μπουγά φαίνεται πως κατέληξε με αίσιο τέλος. Ο Θύμιος εντοπίσθηκε σήμερα το απόγευμα (18/06) σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται η τοπική εφημερίδα «Πατρίς».

Οι αρχές οδηγήθηκαν στο σημείο ύστερα από μαρτυρίες κατοίκων που ανέφεραν ότι τον είδαν να ψάχνει στους κάδους πλησίον των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του Δήμου Πύργου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του.

Ο Θύμιος Μπουγάς αγνοείτο από τις 04/05, μετά την ευρεία προβολή του βίντεο που δείχνει ομάδα εμπλεκομένων ατόμων στις επιθέσεις εκφοβισμού που δεχόταν.

Στο εν λόγω βίντεο, ομάδα νεαρών παρενοχλούσε και εκφόβιζε τον Θύμιο έξω από το σπίτι που είχε βρει καταφύγιο, σε απόμερη περιοχή του Πύργου. Ένας, μάλιστα, άνδρας έριχνε βεγγαλικά ευθέως στην αυλή του σπιτιού.

Για τον 40άχρονο είχε εκδοθεί Silver Alert, ενώ η ιστορία του έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν βίντεο τον κατέγραψαν να «κυνηγά» κόσμο τις μεταμεσονύκτιες ώρες στους δρόμους της πόλης της Ηλείας, κραδαίνοντας ρόπαλο, πριόνι και ενίοτε τσεκούρι.

Σημειώνεται ότι είχε στο παρελθόν ένα τροχαίο ατύχημα που του κατέστρεψε την άνω γνάθο και έκτοτε κυκλοφορεί με μάσκα και σιτίζεται με μηχανική υποστήριξη.

Ο ίδιος, σε παλαιότερο βίντεο, αποκάλυπτε ότι έχει πέσει θύμα εκφοβισμού, αλλά και επιθέσεων από άγνωστους, οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να τον διώξουν από τη γειτονιά τους.