Έκκληση για τον εντοπισμό του αδερφού της, Θύμιου Μπουγά, αλλά και την τιμωρία όσων έπαιξαν μαζί του, απηύθυνε η αδερφή του αγνοούμενου 39χρονου.

Συγκεκριμένα, η αδερφή του, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» δήλωσε: «απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του». Η αδερφή του 39χρονου ζει και εργάζεται στον Πύργο και είναι εκείνη μάλιστα που μετά το τροχαίο που βίωσε ο αδερφός της, το 2008, τον έφερε στην πρωτεύουσα της Ηλείας.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ο τελευταίο διάστημα δεν είχαν επικοινωνία και έμαθε από την τηλεόραση για την εξαφάνισή του. Κάποιος, δε, την είχε συμβουλεύσει να μην κυκλοφορεί αργά τη νύχτα στην οδό Ρήγα Φεραίου με την αιτιολογία πως κυκλοφορεί κάποιος που τρομάζει και απειλεί τους πολίτες.

Όπως σημείωσε η αδερφή του, για τις εξελίξεις είναι ενήμεροι τα αδέλφια και οι συγγενείς τους. Η μόνη που δεν γνωρίζει ακόμη κάτι, είναι η υπέργηρη μητέρα του.

Οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τον 39χρονο. Την ίδια ώρα, οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται να αποφασίσουν αφού λάβουν στα χέρια τους όλα τα έγγραφα και το υλικό που έχει προκύψει από την προανάκριση, εάν υπάρχουν ευθύνες για τα άτομα, τα οποία εμφανίζονται στο βίντεο έξω από το σπίτι του 39χρονου αγνοούμενου να τον εκφοβίζουν.

Στο εν λόγω βίντεο διακρίνεται μια ομάδα ατόμων να πηγαίνουν στο σπίτι του 39χρονου και να εκτοξεύουν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά.

Υπενθυμίζεται ότι για τον 39χρονο Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert, ενώ η ιστορία του έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν βίντεο τον κατέγραψαν να «κυνηγά» κόσμο τις μεταμεσονύκτιες ώρες στους δρόμους της πόλης της Ηλείας, κραδαίνοντας ρόπαλο, πριόνι και ενίοτε τσεκούρι.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος Θύμιος είχε στο παρελθόν ένα τροχαίο ατύχημα που του κατέστρεψε την άνω γνάθο και έκτοτε κυκλοφορεί με μάσκα και σιτίζεται με μηχανική υποστήριξη.

Ο ίδιος σε παλαιότερο βίντεο αποκάλυπτε ότι έχει πέσει θύμα bullying, αλλά και επιθέσεων από άγνωστους, οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να τον διώξουν από τη γειτονιά τους.