Δεν έχουν σταματημό οι έρευνες για τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά ο οποίος εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου μετά από βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media με παρέα τραμπούκων να περνά έξω από το σπίτι του 39χρονου και να ρίχνει προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσει να βγει έξω.

Ο Θύμιος Μπουγάς βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι.

Ο Θύμιος Μπουγάς στα Χανια;

Η εκπομπή Φως στο τούνελ παρουσίασε εικόνες από νεαρό άνδρα που κυκλοφορεί φορώντας χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο, όπως ακριβώς κυκλοφορούσε και ο Θύμιος. Η εκπομπή ζήτησε τη βοήθεια της οικογένειας του Θύμιου για περισσότερες πληροφορίες και πιθανή ταυτοποίηση.

Ο ανιψιός του αγνοούμενου Θύμιου Μπουγά, Γεράσιμος, μίλησε για την προσπάθεια που κάνει η οικογένειά του για να τον εντοπίσει.

Όπως τόνισε ο ανιψιός του αγνοούμενου άνδρα, αν τον εντοπίσει κάποιος, καλύτερα θα είναι να επικοινωνήσει με τις αρχές, παρά να προσπαθήσει να τον προσεγγίσει ο ίδιος, καθώς ο Θύμιος φοβάται μετά τα γεγονότα που αντιμετώπισε.

«Θείε, έστω μια επικοινωνία μαζί μας, με την οικογένειά σου. Σε παρακαλώ πολύ, ανησυχούμε πολύ, σε θέλουμε πίσω» σημείωσε ο Γεράσιμος, ο οποίος βρέθηκε για τη γέννηση του παιδιού του στο ίδιο νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί ο Θύμιος μετά το ατύχημα που είχε.