Μια influencer προκάλεσε αηδία και αποστροφή καθώς φάνηκε να ειρωνεύεται τους ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο, χρησιμοποιώντας το κοινωνικό δίκτυο για να αποκτήσει δημοφιλία και να συγκεντρώσει like. Μάλιστα όταν πλήθος χρηστών άρχισαν να σχολιάζουν αρνητικά την ανάρτηση της, φάνηκε να χλευάζει με την σειρά τους και τις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσε η πράξη της.

Η Giulia Nati, όπως ονομάζεται 32 ετών, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, όπου εμφανίζεται να φορά μάσκα οξυγόνου και σωληνάκια τα οποία καταλήγουν να συνδέονται με πολυτελείς τσάντες της εταιρίας Hermes, μία εικόνα που ειρωνικά υποδηλώνει τον αγώνα ενός ασθενούς με καρκίνο ενόσω βρίσκεται να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Σαν λεζάντα μάλιστα χρησιμοποίησε το εξίσου προκλητικό «Χρειάζομαι μια νέα ευχή».

Η New York Post, αναφέρει πως πολλοί άνθρωποι αντέδρασαν αρνητικά βλέποντας το συγκεκριμένο ποστ, με πολλούς μάλιστα χρήστες να δηλώνουν εξοργισμένοι: “το θεωρείς αστείο; Είσαι απαίσια και μία γυναίκα να γράφει “έχω νικήσει τον καρκίνο και εσύ δεν έχεις ιδέα. Πήγαινε σε ένα νοσοκομείο και μετά προσπάθησε να κάνεις κάτι αντίστοιχο“, ενώ ένα ακόμα σχόλιο αναφέρει θυμωμένα: «Ως κόρη δύο γονιών με καρκίνο σε θεωρώ τραγική και καθόλου αστεία».

Παρόλα αυτά, η Giulia Nati, μητέρα δύο παιδιών και η ίδια, δεν φάνηκε ολωσδιόλου να ντράπηκε για τις πράξεις της. Αντιθέτως μέσω ενός story της στο instagram, δηλώνει ότι είναι “περήφανη” και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “το βίντεο έλαβε like από 17.000 άτομα. Υπάρχουν 2.700 σχόλια, μεταξύ των οποίων 2.000 είναι προσβολές. Έτσι, οι 17.000 συν 700 άνθρωποι συμφωνούν με το βίντεο, αντίθετα με τα 2.000 που διαφωνούν”.

Διαβάστε ακόμη: