Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2Night Show» και μίλησε για τη ζωή του μετά το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο τραγουδιστής σχολίασε ότι δεν νιώθει ακόμη έτοιμος να δώσει έμφαση σε έναν νέο έρωτα, και πως μόνη προτεραιότητά του, είναι τα παιδιά του.

«Για να φτάσει κάτι στα παιδιά μου θα πρέπει να είναι κάτι που θεωρώ πλέον ότι είναι πολύ σοβαρό και αξίζει να φτάσει. Επίσης αν το συνδυάσεις και λίγο με τη δουλειά που κάνουμε όταν εμφανίζεις κάτι πάλι πρέπει να έχει να είσαι λίγο σίγουρος γι’ αυτό και να ‘θελες να φτάσει προς τα έξω» ανέφερε στην αρχή, για την πιθανότητα να γνωρίσει κάποια σύντροφό του στα παιδιά του.

Όσον αφορά το παραπάνω, πρόσθεσε: «Αυτό θα γίνει όταν έρθει η ώρα και για μένα γιατί δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα, με τη λογική του ότι προσπαθώ να τακτοποιήσω διάφορες άλλες πτυχές της ζωής μου και ίσως λίγο εσκεμμένα και συνειδητά αυτό το ‘χω αφήσει λίγο εκτός. Έχουν ανοίξει αρκετές εκκρεμότητες στη δουλειά πιο πριν στην υγεία η ξέρεις δεν έχω μυαλό».

Για το διαζύγιό του, σχολίασε ότι μένουν ακόμη πολλά να διευθετήσει. Όπως είπε: «Έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου και είναι πολύ περίεργο κλίμα οπότε και αυτό οφείλει να τακτοποιηθεί κάποια στιγμή, ελπίζω και εύχομαι. Έχω τα παιδιά μου πολλές μέρες οπότε τρέχω προσπαθώ, μεγαλώνουν, εφηβεία. Δεν έχουμε συνεπιμέλεια νομικά, αλλά πρακτικά. Έχω τρεισήμισι μέρες τα παιδιά, τρία βράδια. Μισά Χριστούγεννα μισό Πάσχα σχεδόν μισό καλοκαίρι, τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά».

Στο τέλος, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε: «Δεν μπορεί να είναι εντελώς ανώδυνος ο χωρισμός για τα παιδιά, υπάρχει πάντα ένα μικρό παράπονο».

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: Είναι μεγάλη κουβέντα το αν είμαστε μία χαρά

Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου”

Σίσσυ Χρηστίδου: Αν νιώσω ότι δεν είσαι αυτό που νόμιζα ή είχα υπολογίσει, χρειάζομαι πέντε λεπτά για να το τελειώσω

Διαβάστε ακόμη