Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο όπου τραγουδούσε ένα τραγούδι του στο αυτοκίνητο.

Επίσης, σχολίασε το γεγονός ότι η Μαρίνα Σάττι έβγαλε νησιώτικο τραγούδι την ίδια χρονική στιγμή με το δικό του συγκρότημα, τους Onirama.

Σχετικά με αυτό, είπε: «Είχε πλάκα γιατί εμείς φτιάξαμε το τραγούδι εδώ και καιρό και μετά από 10-15 μέρες βγάζει και η Μαρίνα νησιώτικο και είχε λίγο πλάκα. Αντιλαμβάνεστε ότι με τη φόρα που έχει η Μαρίνα έτσι κι αλλιώς και όπως έξυπνα έχει φτιάξει την κυκλοφορία του δίσκου κτλ. και όλη αυτή τη στήριξη που έχει πάρει από τα κανάλια, που όλη μέρα ασχολείστε με αυτήν, είχε πλάκα, αυτοσαρκάστηκα με όλο αυτό. Νομίζω ότι η Μαρίνα μας πήγε τάπα».

Για το βίντεο που ανέβασε η πρώην σύζυγός του, στο οποίο τραγουδούσε τραγούδι του, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Το έμαθα εκ των υστέρων να σας πω την αλήθεια. Φαντάζομαι ότι ετοιμάζεται κι αυτή για τον Κήπο του Μεγάρου. Είναι μεγάλη κουβέντα (σ.σ. το αν είμαστε μία χαρά) και δεν είναι της παρούσης».

Σε ερώτηση για τον αν θα έγραφε ξανά τραγούδι για την εκπομπή της, ο τραγουδιστής απάντησε: «Επαγγελματίας είμαι. Αν κάποιος μου ζητήσει να γράψω ένα τραγούδι κι είναι σε ένα πλαίσιο που με καλύπτει καλλιτεχνικά κι επαγγελματικά γιατί όχι;».

Στέφανος Κασσελάκης: Εκνευρίστηκε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και έφυγε πετώντας το ακουστικό του

Σίσσυ Χρηστίδου: Αν νιώσω ότι δεν είσαι αυτό που νόμιζα ή είχα υπολογίσει, χρειάζομαι πέντε λεπτά για να το τελειώσω

Διαβάστε ακόμη: