Το πολιτικό του σχόλιο άφησε ο Θοδωρής Αθερίδης, μιλώντας, μεταξύ άλλων, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο ηθοποιός, πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε: «Μια χαρά. Δεν υπάρχει καμιά παρατυπία κατ’ αρχάς σ’ αυτό που έγινε στο ΣΥΡΙΖΑ. Από την ώρα που ψήφισε η βάση και έβγαλε έναν άνθρωπο, σταματάει η κάθε κουβέντα, η οποιαδήποτε κουβέντα».

Σχετικά με την έντονη προβολή της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκη στα μέσα ενημέρωσης,  ο Θοδωρής Αθερίδης σχολίασε: «Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντικό πράγμα στην πολιτική. Μοιάζει να αρκεί για τον Κασσελάκη. Δεν κάνει πλέον ο καθένας ότι γουστάρει στην πολιτική είναι φορσέ οι κινήσεις. Όταν θέλεις να διεκδικήσεις την εξουσία, οι κινήσεις που θα κάνεις είναι ή αυτές ή εκείνες. Πιστεύω ότι η επικοινωνία έχει τεράστιο ρόλοΗ Αριστερά έχει στην παράδοσή της τη διάσπαση. Υπάρχει αυτό, είναι ιδεολογικές συμπλοκές».

«Μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής, με τον Θοδωρή Αθερίδη να απαντά: «Αν δεν τα κάνει χάλια ο Μητσοτάκης. Αν δεν τα κάνει, δεν νομίζω ότι μπορεί να τον κερδίσει κανένας» και πρόσθεσε: «Όταν κερδίζεις δεύτερη τετραετία, σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά». 

Σμαράγδα Καρύδη για Θοδωρή Αθερίδη: Είναι φαν μου, αυτό είναι το καλό του, οπότε με σπρώχνει

Γιάννης Μπουτάρης σε Στέφανο Κασσελάκη: «Πρόσεχε, κάνεις μ@λ@κ!ες» (video)

Διαβάστε ακόμη: