Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα και αναμένεται μέσα στις επόμενες δυο ώρες να διαβιβαστούν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης ενημέρωσε το αρμόδιο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων της 24χρονης θα σταλούν με e-mail σήμερα το απόγευμα.

Στην συνέχεια τα αποτελέσματα, θα μεταφραστούν.

Αυτό σημαίνει ότι η Ε’ ανακρίτρια θα παραλάβει τελικά αύριο τον σφαγισμένο φάκελο με τα αποτελέσματά του. Παράλληλα, εκεί στο τελικό πόρισμα θα ενσωματωθούν και τα ευρήματα που ανιχνεύθηκαν από το αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ.

Υπενθυμίζεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εστάλησαν στην Ελβετία γιατί εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα.

 

Έκρηξη με γκαζάκια σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο δικηγορικό γραφείο του Θεόφιλου Αλεξόπουλου ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία της 24χρονης, την είχε απειλήσει όταν κατέθετε για τον βιασμό της:

Έκρηξη με γκαζάκια στο γραφείο του δικηγόρου που κατήγγειλε για απειλές η Γεωργία Μπίκα